We are hiring!

Forum (98716 berichten)

Populaire forums

Overige forums

Afspraken over toevoegen gegevens > Afkeuren van foutief aangepaste afbeeldingen

9 berichten

vvanasperen 490 berichten

Goedenavond,

Kan iemand bij het album van De juwelen van Bianca Castafiore uit 1997 de gewijzigde afbeeldingen afkeuren. Gezien het jaar van copyright (1986) op de derde afbeelding (in combinatie met de afbeelding van de achterkant) is dit een nog in te voeren variant uit 1986 en niet uit 1997. Kan iemand me voor de zekerheid bevestigen dat ik het een en ander zo goed heb gezien? Helaas wel pas ná het toevoegen van nieuwe afbeeldingen, maar toch. ;-)

Alvast bedankt.

Groeten Vincent

 
DisneyMeentwijc Catalogus beheerder 2,521 berichten Vincent, het copyright hoeft lang niet altijd het jaar van uitgifte te zijn. Vooral bij die Kuifjes is het nogal lastig en is elk detail van belang. Ik denk dat dat te maken heeft met de auteursrechten dat de copyright rechten in 1986 zijn verlengd.Verder vind ik het ook van belang of een album een gele, rode of wat voor kleur rug dan ook heeft. Dat had je bij de laatste wijziging er afgeknipt. Graag wel hele albums op CataWiki plaatsen.Maar je kan ook gelijk hebben dat hier een fout is gemaakt. De Kuifje experts onder de beheerders weten het vast wel hoe het zit.
 
vvanasperen 490 berichten

@DisneyMeentwijc: Bedankt voor je reactie. Het is bij Kuifje, net als bij sommige andere reeksen, inderdaad erg lastig om te achterhalen welke druk je precies in handen hebt. Ik probeer bij Kuifje aan de hand van het aantal Quick en Flupke bundelnummers en wat andere kenmerken bij het juiste jaar uit te komen. Dat was hier dus niet helemaal goed gegaan. Overigens scan ik de albums in en plaats de afbeelingen zonder te knippen. De Kuifje albums passen in principe net op de scanner, maar af en toe is de zijkant net niet helemaal te zien. Als ik jou goed begrijp is het dan beter om albums niet toe te voegen?

 
Boekenmagazijn 3,143 berichten

Ik heb abusievelijk 7012875 gewijzigd in plaats van 'm te kopiëren voor een nieuw item, waarvoor excuses. Kan een beheerder de laatste wijziging afkeuren? Bedankt.

 
Arco Catalogus manager 9,050 berichten

Done!

 
henkfrings 12 berichten

Bericht voor Arco.

Denk dat u abuis ben met een bl;oem en plant plaatje

Gr:Henk

 

 
Arco Catalogus manager 9,050 berichten

Als dit gaat over het door mij afgekeurde theezakje, dan kan ik daar niets aan doen. Het stond met als voorwerp Theezakje in de catalogus met ook nog eens als nietszeggende titel 'Theezakje'.

 
henkfrings 12 berichten

Is dat uw excuus?

 
Arco Catalogus manager 9,050 berichten

Nee, hoor. Het moest daar gewoon weg.

Reageer op onderwerp