We are hiring!

Forum (98716 berichten)

Populaire forums

Overige forums

Afspraken over toevoegen gegevens > Kalenders

7 berichten

user-1713548 175 berichten Graag even bevestiging van hetvolgende: 1. In een reactie van een pb kreeg ik als uitleg dat stripkalenders thuishoren onder Strips/Kalenders en niet onder Overig/Kalenders. Klopt dit? Ik wil ze best wel eens manueel overlopen, maar dan graag info welke waarde ik in welk veld moet zetten zodat een beheerder eenvoudig kan overnemen. 2. Voor mij is de definitie van een kalender "iets met 12 maanden of 365 dagen". Een "activiteitenkalender", lees programmaboekje, lijkt mij hier niet gepast. Waar hoort dit? Folder (wat is het max paginas in de definitie hiervan)? Tijdschrift (of moet dit periodiek verschijnen)?
 
Ted Moderator 1,097 berichten

Kalenders vind je in veel verschillende rubrieken. Niet alleen bij "Strips" en "Overig". Het is de bedoeling dat ze eens een eigen rubriek krijgen, maar tot het zo ver is laten we ze liever staan waar ze staan. Als het echt strip gerelateerd is kan je ze idd bij de strips invoeren. 

Programmaboekje's zou ik gewoon als Programma invoeren (Voorwerp) met eventueel een onderverdeling bij "Soort"

Momenteel heb je als "Voorwerp":

En als "Soort":

Er is een rubriek voor wedstrijdprogramma's, maar die is meer sport gericht.

 
Arco Catalogus manager 9,050 berichten

Een activiteitenkalender is inderdaad geen kalender.

Stripkalenders horen voorlopig nog onder Strips, maar maak je daar niet te druk over. Agenda's en kalenders krijgen nog dit jaar een eigen rubriek. Net als folders, trouwens. Die hebben geen maximale dikte. Tijdschriften hebben een onafhankelijke redactie.

 
user-1713548 175 berichten @Ted Ik voer niet zelf gegevens in, ik probeer onlogische dingen te detecteren en te signaleren zodat beheerders er verder mee kunnen. Jouw uitleg betreft Overig, ik zit in Strips met 4741801 en nog een paar anderen. Wat moet ik er mee?
 
Arco Catalogus manager 9,050 berichten

Die horen alle drie bij Boeken.

 
user-1713548 175 berichten Boeken? Sorry, maar hoe meer vragen ik stel hoe minder ik het snap. Ik begin te begrijpen waarom er zoveel "rommel" in verkeerde rubrieken staat. Zijn hier duidelijke instructies voor?
 
Arco Catalogus manager 9,050 berichten

Die activiteitenkalenders zijn boekjes met info over wat er allemaal gaat gebeuren in Temse. Vandaar...

Reageer op onderwerp