We are hiring!

Forum (98199 berichten)

Populaire forums

Overige forums

Overig algemeen > Veld land en taal

10 berichten

user-1713548 136 berichten Hoewel ik onze buitenlandse collega's niet wil benadelen is het onderhouden van een meertalige catalogus niet evident. Land: 1 France>Frankrijk 2 Romania>Roemenie 3 Sovjet Unie>Sovjet-Unie. Je moet kiezen uit een lijstje en zelfs hier zitten fouten in. Taal: als iemand een oplossing heeft of wil opkuisen dan hoor ik het graag Pools/Polonais, Italiaans/Italien, Arabisch/Arabe en de zeer vele anderen
 
Arco Catalogus manager 8,951 berichten

De oorzaak is dat bij de start van Catawiki, 12 jaar terug, de meeste velden vrij konden worden ingevuld. Inmiddels is de landentabel gesloten, maar resteerde er nog wat opruimwerk. Ook vertalingen van landnamen zijn nog niet compleet. Is een eenmalige actie waar iemand een keer voor moet gaan zitten.

De drie landen die je noemt zijn inmiddels oké.

 
Ted Moderator 1,074 berichten

Ik heb deze gebruiker al een berichtje gestuurd om hier mee te stoppen. 

 
Arco Catalogus manager 8,951 berichten

Ook de talen heb ik zojuist opgeknapt...

 
user-1713548 136 berichten Dank voor de snelle reactie (al blijft het een vreemd verschijnsel dat ik op mijn smartphone sommige aanpassingen wel zie en sommige niet). @Arco, ik zie dat je mijn aanpassingen terug verwijderd hebt, waarom Estisch?
 
Arco Catalogus manager 8,951 berichten

Zo heet die taal nu eenmaal, niet Ests, dat is tweede of derde keus. Wij gebruiken overal Estisch.

 
user-1713548 136 berichten Oops, sorry
 
stripspeldjes Catalogus beheerder 1,291 berichten

Wat is Romeins?

 
user-1713548 136 berichten Met Nederlandse postzegels zouden jullie dat toch moeten weten ;-)) Dit is wel echt vergezocht, romeinse cijfers in de stempels III, IX, ... Vergeet er dan niet bij te vermelden dat 1, 2, 3, ... arabische cijfers zijn ... LOL
 
user-1713548 136 berichten Nog een vraagje (cacheprobleem of moet je hier iets voor doen): Ik heb in de landen "Curiosa en funbiljetten" en "Meerdere landen" leeggemaakt, maar die blijven wel nog in de lijst staan? Iemand met wereldkennis die weet of "Congo-Kinshasa", "Democratische Republiek Congo" en "Republiek Congo" samenhoren? Er bestaat immers ook nog "Zaire".

Reageer op onderwerp