Heeft u interesse om te verkopen op de afficheveiling?

De Catawiki veilingen worden overzien door professionele veilingmeesters en trekken miljoenen potentiële bieders over de hele wereld.

Begin nu met verkopen

Over Catawiki's afficheveiling

Moderne posters, bedrukt papier met een grafisch en textueel element, zijn een relatief recent fenomeen. De toenemende productie van posters in het midden van de 19e eeuw kwam door de vooruitgang die werd geboekt in lithografische druktechnieken waardoor de massaproductie van grote, goedkope afbeeldingen mogelijk werd. Tegelijkertijd begonnen adverteerders massa geproduceerde consumptiegoederen te promoten bij een groeiende bevolking, voornamelijk in stedelijke gebieden. Het formaat van de poster was geschikt voor zulke reclame, waardoor grote merken hun producten bij de consument konden promoten op een opvallende en visueel aantrekkelijke manier. Posters zijn nu een integraal onderdeel van onze maatschappij; of het nu een reclame is voor een nieuw type parfum, een concert van uw favoriete band, of een politieke campagne poster. Tot de meest memorabele en iconische posters, en vooral populair onder verzamelaars, behoren de filmposters. Deze posters zijn nu direct herkenbaar en blijven populair.

Catawiki is de ideale plek om uw posters te verkopen, of het nu film memorabilia, vintage reclame of kunst is, onze veilingen zijn ontworpen om uw speciale object de online aandacht te geven die het verdient. Door uw posters aan te bieden in een van Catawiki’s gespecialiseerde veilingen, verzekert u dat uw speciale object zichtbaar is voor miljoenen potentiële bieders. Onze uitgebreide lijst met categorieën zorgt ervoor dat uw item in de juiste context wordt verkocht en onze veilingen worden begeleid door gespecialiseerde veilingmeesters. Notarissen verzekeren de geldigheid van geplaatste biedingen en ons veilige betaalsysteem stelt zowel de koper als de verkoper gerust tijdens het betaalproces.

Bied uw poster vandaag nog aan in een Catawiki veiling en begin meteen met verkopen!

Hoe werkt verkopen via Catawiki?

 1. 1. Aanmelden als verkoper

  Meld u gratis aan als verkoper. U kunt zoveel objecten aanbieden met een minimale waarde van 75 euro.

 2. 2. Objecten aanbieden

  Als uw objecten zijn goedgekeurd door onze veilingmeesters worden ze geveild in één van onze veilingen.

 3. 3. Spanning van de veiling

  Ervaar de spanning van een veiling als er vanuit de hele wereld op uw objecten wordt geboden!

 4. 4. Veilig geld verdienen

  U verstuurt het object pas nadat de koper heeft betaald. Catawiki regelt het betalingsverkeer.

De voordelen van verkopen via Catawiki

 • Hoge opbrengsten

 • Snelle verkoop

 • Veilig betalingssysteem

 • Bieders uit heel de wereld

 • Toezicht door veilingmeesters

 • Reserve price mogelijk bij dure objecten

 • Professionele klantenservice

 • Gebruiksvriendelijk

Begin nu met verkopen

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.