Posters

Verdien meer door te verkopen in Catawiki's Afficheveiling

Begin nu met verkopen

Met een internationaal publiek is Catawiki het perfecte platform voor het verkopen van uw kavel.

Een kleine greep uit het aanbod in onze Afficheveiling

Leo Couper - de grote dictator (Charles Chaplin, 1940) - 1962

€ 97

Hildebrandt - Star Wars - 1977

€ 575

Lindeman - Tierpark Berlin (Peacock) - circa 1980

€ 136

Shepard Fairey (gehoorzamen) - Obama stemming - 2008

€ 340

Over Catawiki & onze veilingen

Registreer u gratis en begin met verkopen om op een veilige manier geld te verdienen

 1. Wat is Catawiki?

  Catawiki is het snelst groeiende online veilinghuis ter wereld. Onze website is een platform waarop internationale bieders speciale en unieke objecten kunnen kopen en verkopen.

 2. Hoe onze veilingen werken

  Catawiki organiseert meer dan 300 wekelijkse veilingen in 80 verschillende categorieën van moderne kunst tot oldtimers, en van horloges tot sieraden en antiek. Deze veilingen gaan elke week op vrijdag van start.

 3. Onze experts

  Meer dan 170 experts controleren en begeleiden onze veilingen. Zij garanderen een gevarieerde selectie van hoogwaardige kavels.

 4. Soorten objecten

  Iedereen die een bijzonder object bezit met een geschatte waarde van minstens € 75, kan deze eenvoudig aanbieden voor een veiling.

 1. 35,000+

  kavels per week

 2. 174

  Professionele experts

 3. 15 miljoen

  bezoekers per maand

 4. 300+

  wekelijkse veilingen

Hoe werkt verkopen via Catawiki?

Verkoop uw bijzondere objecten in vier eenvoudige stappen

Begin nu met verkopen

Wereldwijde verkoopmogelijkheden voor een kleine vergoeding

Het is altijd gratis om uw kavels aan te bieden, u betaalt slechts een vergoeding wanneer uw kavels worden verkocht

€ 0

Gratis vermelding

12.5%

Commissie

De commissie voor verkopers is 12,5% van het winnende bod, exclusief btw. Commissies worden gebruikt om onze veilingen uitgebreid te promoten. Uw kavels zullen op verschillende manieren worden gepromoot: door middel van online advertenties, social media, e-mails en gedrukte reclame, bijvoorbeeld.

Waarom verkopen via Catawiki?

Professionele experts, Wereldwijd actief & Snelle verkoop

 1. Professionele experts

  Catawiki is een van de enige online veilinghuizen ter wereld dat met een team van gespecialiseerde experts werkt. Zij controleren en beheren elke veiling en zijn nationale en internationale deskundigen in hun vakgebied. Alle kavels op ons platform worden beoordeeld en getaxeerd door onze experts.

 2. Wereldwijd actief

  Elke maand bezoeken miljoenen bezoekers van over de hele wereld onze website. Ons platform is beschikbaar in meer dan 15 talen waaronder het Engels, Duits, Frans, Nederlands, Italiaans, Spaans, Chinees en Portugees.

 3. Snelle verkoop

  Catawiki veilt meer dan 35.000 objecten per week in meer dan 300 veilingen. Aangezien we iedere week nieuwe veilingen hebben, kunt u uw objecten snel verkopen. Er is geen maximum aantal kavels dat u per keer kunt aanbieden.

Wat onze verkopers over ons zeggen

We hebben meer dan 150.000 verkopers in onze 80+ categorieën.

Anythingelse
'Catawiki bereikt precies het juiste publiek voor mij. Dat is ontzettend gunstig voor mij. Ik begon klein, maar nu kan ik leven van de omzet die ik verdien via Catawiki.'
Aanbieder: Anything Else
Eltestamentodebaron
'Spaanse kunst wordt in het buitenland veel meer gewaardeerd dan we in eerste instantie dachten. We wisten echt niks over de internationale markt totdat we Catawiki ontdekten.'
Aanbieder: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
’Het wereldpodium dat Catawiki biedt is ontzettend aantrekkelijk, omdat ik zo de enorme kosten verbonden aan traditionele veilinghuizen en gallerieën bespaar. Verder helpt Catawiki mij om mijn werk op grote schaal te promoten en te verkopen.’
Aanbieder: HaydenKaysHQ

Het is tijd om uw bijzondere objecten te verkopen aan bieders van over de hele wereld

Begin nu met verkopen
Auctioneers

Over Catawiki's Afficheveiling

Moderne posters, bedrukt papier met een grafisch en textueel element, zijn een relatief recent fenomeen. De toenemende productie van posters in het midden van de 19e eeuw kwam door de vooruitgang die werd geboekt in lithografische druktechnieken waardoor de massaproductie van grote, goedkope afbeeldingen mogelijk werd. Tegelijkertijd begonnen adverteerders massa geproduceerde consumptiegoederen te promoten bij een groeiende bevolking, voornamelijk in stedelijke gebieden. Het formaat van de poster was geschikt voor zulke reclame, waardoor grote merken hun producten bij de consument konden promoten op een opvallende en visueel aantrekkelijke manier. Posters zijn nu een integraal onderdeel van onze maatschappij; of het nu een reclame is voor een nieuw type parfum, een concert van uw favoriete band, of een politieke campagne poster. Tot de meest memorabele en iconische posters, en vooral populair onder verzamelaars, behoren de filmposters. Deze posters zijn nu direct herkenbaar en blijven populair.

Catawiki is de ideale plek om uw posters te verkopen, of het nu film memorabilia, vintage reclame of kunst is, onze veilingen zijn ontworpen om uw speciale object de online aandacht te geven die het verdient. Door uw posters aan te bieden in een van Catawiki’s gespecialiseerde veilingen, verzekert u dat uw speciale object zichtbaar is voor miljoenen potentiële bieders. Onze uitgebreide lijst met categorieën zorgt ervoor dat uw item in de juiste context wordt verkocht en onze veilingen worden begeleid door gespecialiseerde veilingmeesters. Notarissen verzekeren de geldigheid van geplaatste biedingen en ons veilige betaalsysteem stelt zowel de koper als de verkoper gerust tijdens het betaalproces.

Bied uw poster vandaag nog aan in een Catawiki veiling en begin meteen met verkopen!