Postcards

Verdien meer door te verkopen in Catawiki's Ansichtkaartenveiling

Begin nu met verkopen

Met een internationaal publiek is Catawiki het perfecte platform voor het verkopen van uw kavel

Een selectie van onze vele verkochte kavels op de Ansichtkaartenveiling

lot van 299 oude ansichtkaarten in album (begin 1900)

€ 235

Nederland - Gorinchem 75x - oude en zeer oude stadsgezichten

€ 100

Dokkum (Friesland) 122X - Diverse straten uit verschillende periodes -1905/1960

€ 89

België, 237 oude en zeer oude ansichtkaarten waarbij betere exemplaren

€ 175

Over Catawiki & onze veilingen

Registreer u gratis en begin met verkopen om op een veilige manier geld te verdienen

 1. Wat is Catawiki?

  Catawiki is het snelst groeiende online veilinghuis ter wereld. Onze website is een platform waarop internationale bieders speciale en unieke objecten kunnen kopen en verkopen.

 2. Hoe onze veilingen werken

  Catawiki organiseert meer dan 300 wekelijkse veilingen in 80 verschillende categorieën van moderne kunst tot oldtimers, en van horloges tot sieraden en antiek. Deze veilingen gaan elke week op vrijdag van start.

 3. Onze veilingmeesters

  Meer dan 170 veilingmeesters controleren en begeleiden onze veilingen. Zij garanderen een gevarieerde selectie van hoogwaardige kavels.

 4. Soorten objecten

  Iedereen die een bijzonder object bezit met een geschatte waarde van minstens € 75, kan deze eenvoudig aanbieden voor een veiling.

 1. 35,000+

  kavels per week

 2. 174

  Gespecialiseerde veilingmeesters

 3. 15 miljoen

  bezoekers per maand

 4. 300+

  wekelijkse veilingen

Hoe werkt verkopen via Catawiki?

Verkoop uw bijzondere objecten in vier eenvoudige stappen

Begin nu met verkopen

Wereldwijde verkoopmogelijkheden voor een kleine vergoeding

Het is altijd gratis om uw kavels aan te bieden, u betaalt slechts een vergoeding wanneer uw kavels worden verkocht

€ 0

Gratis vermelding

12.5%

Commissie

De commissie voor verkopers is 12,5% van het winnende bod, exclusief btw. Commissies worden gebruikt om onze veilingen uitgebreid te promoten. Uw kavels zullen op verschillende manieren worden gepromoot: door middel van online advertenties, social media, e-mails en gedrukte reclame, bijvoorbeeld.

Waarom verkopen via Catawiki?

Gespecialiseerde veilingmeesters, Wereldwijd actief & Snelle verkoop

 1. Gespecialiseerde veilingmeesters

  Catawiki is een van de enige online veilinghuizen ter wereld die werkt met een team van gespecialiseerde veilingmeesters. Zij controleren en beheren elke veiling en zijn nationale en internationale experts in hun vakgebied. Alle kavels op ons platform worden beoordeeld en getaxeerd door onze veilingmeesters.

 2. Wereldwijd actief

  Elke maand bezoeken miljoenen bezoekers van over de hele wereld onze website. Ons platform is beschikbaar in meer dan 15 talen waaronder het Engels, Duits, Frans, Nederlands, Italiaans, Spaans, Chinees en Portugees.

 3. Snelle verkoop

  Catawiki veilt meer dan 35.000 objecten per week in meer dan 300 veilingen. Aangezien we iedere week nieuwe veilingen hebben, kunt u uw objecten snel verkopen. Er is geen maximum aantal kavels dat u per keer kunt aanbieden.

Wat onze verkopers over ons zeggen

We hebben meer dan 150.000 verkopers in onze 80+ categorieën.

Anythingelse
'Catawiki bereikt precies het juiste publiek voor mij. Dat is ontzettend gunstig voor mij. Ik begon klein, maar nu kan ik leven van de omzet die ik verdien via Catawiki.'
Aanbieder: Anything Else
Eltestamentodebaron
'Spaanse kunst wordt in het buitenland veel meer gewaardeerd dan we in eerste instantie dachten. We wisten echt niks over de internationale markt totdat we Catawiki ontdekten.'
Aanbieder: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
’Het wereldpodium dat Catawiki biedt is ontzettend aantrekkelijk, omdat ik zo de enorme kosten verbonden aan traditionele veilinghuizen en gallerieën bespaar. Verder helpt Catawiki mij om mijn werk op grote schaal te promoten en te verkopen.’
Aanbieder: HaydenKaysHQ

Het is tijd om uw bijzondere objecten te verkopen aan bieders van over de hele wereld

Begin nu met verkopen
Auctioneers

Over Catawiki's Ansichtkaartenveiling

Een van de vroegst bekende ansichtkaarten was een met de hand gedrukte kaart die in 1840 werd verzonden naar de toneelschrijver en romanschrijver Theodore Hook uit Fulham, Londen. De kaart werd waarschijnlijk door Hook naar zichzelf gestuurd, als geintje en om het Britse postwezen te bespotten. De kaart werd in 2002 voor £31.750 verkocht. Sindsdien worden ansichtkaarten in allerlei vormen en maten verzonden voor verschillende redenen. Ondanks dat het heel gewoon lijkt, hebben ansichtkaarten de potentie om een zeldzame blik te werpen op de levens van de verzenders en ontvangers. Of het nu gaat om een soldaat in de loopgraven, die tijdens de Eerste Wereldoorlog een schrijnende kaart naar zijn geliefden stuurde of om een student die de wereld over reisde en een kaart naar huis stuurde gewoon om te zeggen dat hij wenste dat ze er bij konden zijn, de verscheidenheid en persoonlijke aard van ansichtkaarten heeft ervoor gezorgd dat het een populair verzamelobject is geworden.

Catawiki’s ansichtkaartenveilingen omvatten een verscheidenheid aan ansichtkaarten. Of u nu kaarten met foto’s van historische gebouwen, mensen, natuurschoon of politieke cartoons heeft, Catawiki’s ansichtkaartenveilingen zijn de ideale plek om uw ansichtkaarten te verkopen. Door uw speciale objecten aan te bieden op Catawiki krijgen zij uitstekende online aandacht van miljoenen potentiële bieders. Onze notarissen werken hard om de geldigheid van de geplaatste biedingen te controleren, terwijl onze gespecialiseerde veilingmeesters de veilingen begeleiden. Zodra uw object is verkocht, zorgt ons veilige betaalsysteem dat zowel de koper als de verkoper tevreden zullen zijn met de transactie.

Met wekelijks duizenden kavels en honderden categorieën is Catawiki de ideale plek om uw speciale object te verkopen. Start vandaag nog met verkopen!
×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.