Archaeological finds remains

Verdien meer door te verkopen in Catawiki's Archeologie & bodemvondsten veiling

Begin nu met verkopen

Met een internationaal publiek is Catawiki het perfecte platform voor het verkopen van uw kavel.

Een kleine greep uit het aanbod in onze Archeologie & bodemvondsten veiling

Vroeg-middeleeuwse Viking periode bijl bronzen amulet versierd met een patroon - 53х42 mm

€ 150

Oude Romeinse ijzeren Socketed cavalerie Spearhead - 290mm

€ 356

Oude Romeinse ijzeren vertakt & prikkeldraad Gladiator (Murmillo) Socketed Spear - 169 mm

€ 479

Vroege middeleeuwse zilveren Viking-ring met Runen-schrift op de rand - 18 mm

€ 280

Over Catawiki & onze veilingen

Registreer u gratis en begin met verkopen om op een veilige manier geld te verdienen

 1. Wat is Catawiki?

  Catawiki is het snelst groeiende online veilinghuis ter wereld. Onze website is een platform waarop internationale bieders speciale en unieke objecten kunnen kopen en verkopen.

 2. Hoe onze veilingen werken

  Catawiki organiseert meer dan 300 wekelijkse veilingen in 80 verschillende categorieën van moderne kunst tot oldtimers, en van horloges tot sieraden en antiek. Deze veilingen gaan elke week op vrijdag van start.

 3. Onze experts

  Meer dan 170 experts controleren en begeleiden onze veilingen. Zij garanderen een gevarieerde selectie van hoogwaardige kavels.

 4. Soorten objecten

  Iedereen die een bijzonder object bezit met een geschatte waarde van minstens € 75, kan deze eenvoudig aanbieden voor een veiling.

 1. 35,000+

  kavels per week

 2. 174

  Professionele experts

 3. 15 miljoen

  bezoekers per maand

 4. 300+

  wekelijkse veilingen

Hoe werkt verkopen via Catawiki?

Verkoop uw bijzondere objecten in vier eenvoudige stappen

Begin nu met verkopen

Wereldwijde verkoopmogelijkheden voor een kleine vergoeding

Het is altijd gratis om uw kavels aan te bieden, u betaalt slechts een vergoeding wanneer uw kavels worden verkocht

€ 0

Gratis vermelding

12.5%

Commissie

De commissie voor verkopers is 12,5% van het winnende bod, exclusief btw. Commissies worden gebruikt om onze veilingen uitgebreid te promoten. Uw kavels zullen op verschillende manieren worden gepromoot: door middel van online advertenties, social media, e-mails en gedrukte reclame, bijvoorbeeld.

Waarom verkopen via Catawiki?

Professionele experts, Wereldwijd actief & Snelle verkoop

 1. Professionele experts

  Catawiki is een van de enige online veilinghuizen ter wereld dat met een team van gespecialiseerde experts werkt. Zij controleren en beheren elke veiling en zijn nationale en internationale deskundigen in hun vakgebied. Alle kavels op ons platform worden beoordeeld en getaxeerd door onze experts.

 2. Wereldwijd actief

  Elke maand bezoeken miljoenen bezoekers van over de hele wereld onze website. Ons platform is beschikbaar in meer dan 15 talen waaronder het Engels, Duits, Frans, Nederlands, Italiaans, Spaans, Chinees en Portugees.

 3. Snelle verkoop

  Catawiki veilt meer dan 35.000 objecten per week in meer dan 300 veilingen. Aangezien we iedere week nieuwe veilingen hebben, kunt u uw objecten snel verkopen. Er is geen maximum aantal kavels dat u per keer kunt aanbieden.

Wat onze verkopers over ons zeggen

We hebben meer dan 150.000 verkopers in onze 80+ categorieën.

Anythingelse
'Catawiki bereikt precies het juiste publiek voor mij. Dat is ontzettend gunstig voor mij. Ik begon klein, maar nu kan ik leven van de omzet die ik verdien via Catawiki.'
Aanbieder: Anything Else
Eltestamentodebaron
'Spaanse kunst wordt in het buitenland veel meer gewaardeerd dan we in eerste instantie dachten. We wisten echt niks over de internationale markt totdat we Catawiki ontdekten.'
Aanbieder: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
’Het wereldpodium dat Catawiki biedt is ontzettend aantrekkelijk, omdat ik zo de enorme kosten verbonden aan traditionele veilinghuizen en gallerieën bespaar. Verder helpt Catawiki mij om mijn werk op grote schaal te promoten en te verkopen.’
Aanbieder: HaydenKaysHQ

Het is tijd om uw bijzondere objecten te verkopen aan bieders van over de hele wereld

Begin nu met verkopen
Auctioneers

Over Catawiki's Archeologie & bodemvondsten veiling

Archeologische vondsten zijn erg belangrijk voor de reconstructie van een volledig beeld van de geschiedenis, van Romeinse villas met prachtige mozaïekvloeren tot een schat van gouden objecten die in de tijd van de Vikingen werd begraven. Voor liefhebbers, archeologen, historici en verzamelaars kunnen de kleinste archeologische vondsten even spannend, intrigerend en gewild zijn als de veel grotere, en de ogenschijnlijk belangrijkere vondsten. Archeologische vondsten in alle maten en uit alle tijdperken bieden historici een zeldzame kans om hun theorieën te testen en geaccepteerde kennis over een bepaald volk of tijdperk te betwisten.

Catawiki’s archeologie en bodemvondsten veiling heeft een aantal indrukwekkende en waardevolle kavels voorbij zien komen, waaronder een koperen Elamitische Zeboe van 15 cm, die voor £4.810 werd verkocht, en een Oud-Egyptisch houten sarcofaag masker, dat £3.367 opleverde. Of u nu een Romeins artefact of een complete verzameling van belangrijke archeologische objecten wil verkopen, Catawiki’s archeologie en bodemvondsten veiling is de beste plek om uw speciale objecten te verkopen. Door uw object op Catawiki aan te bieden, wordt het onder de aandacht gebracht van miljoenen potentiële bieders, waaronder verzamelaars en liefhebbers. Met honderden veiling categorieën en duizenden wekelijkse kavels, is Catawiki de perfecte marktplaats voor uw geliefde archeologische vondsten en overblijfselen. Onze gespecialiseerde veilingmeesters begeleiden onze veilingen, terwijl onze notarissen de geldigheid van de geplaatste biedingen controleren. Zodra de veiling is gesloten, houdt ons veilige betaalsysteem zowel de koper als de verkoper tevreden.

Catawiki is de ideale plek om uw archeologische objecten en bodemvondsten te verkopen.