Tin toys

Verdien meer door te verkopen in Catawiki's Blikken speelgoedveiling

Begin nu met verkopen

Met een internationaal publiek is Catawiki het perfecte platform voor het verkopen van uw kavel.

Een kleine greep uit het aanbod in onze Blikken speelgoedveiling

Over Catawiki & onze veilingen

Registreer u gratis en begin met verkopen om op een veilige manier geld te verdienen

 1. Wat is Catawiki?

  Catawiki is het snelst groeiende online veilinghuis ter wereld. Onze website is een platform waarop internationale bieders speciale en unieke objecten kunnen kopen en verkopen.

 2. Hoe onze veilingen werken

  Catawiki organiseert meer dan 300 wekelijkse veilingen in 80 verschillende categorieën van moderne kunst tot oldtimers, en van horloges tot sieraden en antiek. Deze veilingen gaan elke week op vrijdag van start.

 3. Onze experts

  Meer dan 170 experts controleren en begeleiden onze veilingen. Zij garanderen een gevarieerde selectie van hoogwaardige kavels.

 4. Soorten objecten

  Iedereen die een bijzonder object bezit met een geschatte waarde van minstens € 75, kan deze eenvoudig aanbieden voor een veiling.

 1. 35,000+

  kavels per week

 2. 174

  Professionele experts

 3. 15 miljoen

  bezoekers per maand

 4. 300+

  wekelijkse veilingen

Hoe werkt verkopen via Catawiki?

Verkoop uw bijzondere objecten in vier eenvoudige stappen

Begin nu met verkopen

Wereldwijde verkoopmogelijkheden voor een kleine vergoeding

Het is altijd gratis om uw kavels aan te bieden, u betaalt slechts een vergoeding wanneer uw kavels worden verkocht

€ 0

Gratis vermelding

12.5%

Commissie

De commissie voor verkopers is 12,5% van het winnende bod, exclusief btw. Commissies worden gebruikt om onze veilingen uitgebreid te promoten. Uw kavels zullen op verschillende manieren worden gepromoot: door middel van online advertenties, social media, e-mails en gedrukte reclame, bijvoorbeeld.

Waarom verkopen via Catawiki?

Professionele experts, Wereldwijd actief & Snelle verkoop

 1. Professionele experts

  Catawiki is een van de enige online veilinghuizen ter wereld dat met een team van gespecialiseerde experts werkt. Zij controleren en beheren elke veiling en zijn nationale en internationale deskundigen in hun vakgebied. Alle kavels op ons platform worden beoordeeld en getaxeerd door onze experts.

 2. Wereldwijd actief

  Elke maand bezoeken miljoenen bezoekers van over de hele wereld onze website. Ons platform is beschikbaar in meer dan 15 talen waaronder het Engels, Duits, Frans, Nederlands, Italiaans, Spaans, Chinees en Portugees.

 3. Snelle verkoop

  Catawiki veilt meer dan 35.000 objecten per week in meer dan 300 veilingen. Aangezien we iedere week nieuwe veilingen hebben, kunt u uw objecten snel verkopen. Er is geen maximum aantal kavels dat u per keer kunt aanbieden.

Wat onze verkopers over ons zeggen

We hebben meer dan 150.000 verkopers in onze 80+ categorieën.

Anythingelse
'Catawiki bereikt precies het juiste publiek voor mij. Dat is ontzettend gunstig voor mij. Ik begon klein, maar nu kan ik leven van de omzet die ik verdien via Catawiki.'
Aanbieder: Anything Else
Eltestamentodebaron
'Spaanse kunst wordt in het buitenland veel meer gewaardeerd dan we in eerste instantie dachten. We wisten echt niks over de internationale markt totdat we Catawiki ontdekten.'
Aanbieder: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
’Het wereldpodium dat Catawiki biedt is ontzettend aantrekkelijk, omdat ik zo de enorme kosten verbonden aan traditionele veilinghuizen en gallerieën bespaar. Verder helpt Catawiki mij om mijn werk op grote schaal te promoten en te verkopen.’
Aanbieder: HaydenKaysHQ

Het is tijd om uw bijzondere objecten te verkopen aan bieders van over de hele wereld

Begin nu met verkopen
Auctioneers

Over Catawiki's Blikken speelgoedveiling

Blikken speelgoed word al vanaf het midden van de 19e eeuw gemaakt van met blik gecoate ijzeren of stalen platen. De karakteristieke kleuren en het aantrekkelijke uiterlijk van blikken speelgoed word verkregen door ze te verven middels chromolithografie. In het begin van de 20e eeuw werd Duitsland een belangrijke producent van blikken speelgoed. Eén van de bekendste fabrikanten was Ernst Paul Lehmann. Hij maakte een breed scala aan speelgoed tussen de jaren 80 van de 19e eeuw en de jaren 30 van de 20e eeuw. Lehmann’s speeltjes, waaronder figuurtjes van mensen, dieren, auto’s, bussen en vrachtwagens, zijn vandaag de dag zeer gewild onder verzamelaars. Andere invloedrijke 19e-eeuwse fabrikanten van blikken speelgoed waren de Britse fabrikant Frank Hornby die model treinen maakte, en de Franse fabrikant Fernand Martin die bekend is geworden om zijn mechanische figuurtjes die hij bedekte met stof om ze realistischer te doen lijken.

Catawiki’s blikken speelgoed veilingen omvatten interessante kavels van over de hele wereld, veel beschikken nog over hun originele doos. Of u nu een geliefd blikken speeltje uit uw jeugd wil verkopen, of een zeldzaam object uit uw persoonlijke collectie, Catawiki’s blikken speelgoed veilingen zijn de ideale plek om uw speciale objecten te verkopen. Door uw blikken speelgoed op Catawiki aan te bieden, wordt het onder de aandacht gebracht van miljoenen potentiële bieders, waaronder verzamelaars en liefhebbers van blikken speelgoed. Onze gespecialiseerde veilingmeesters begeleiden onze veilingen, terwijl onze notarissen de geldigheid van de geplaatste biedingen controleren. Ons veilige betaalsysteem houdt zowel de koper als de verkoper tevreden en maakt de Catawiki ervaring af.

Catawiki is de ideale plek om uw blikken speelgoed te verkopen. Begin vandaag nog met verkopen!