Heeft u interesse om te verkopen op de blikken speelgoedveiling?

De Catawiki veilingen worden overzien door professionele veilingmeesters en trekken miljoenen potentiële bieders over de hele wereld.

Begin nu met verkopen

Over Catawiki's blikken speelgoedveiling

Blikken speelgoed word al vanaf het midden van de 19e eeuw gemaakt van met blik gecoate ijzeren of stalen platen. De karakteristieke kleuren en het aantrekkelijke uiterlijk van blikken speelgoed word verkregen door ze te verven middels chromolithografie. In het begin van de 20e eeuw werd Duitsland een belangrijke producent van blikken speelgoed. Eén van de bekendste fabrikanten was Ernst Paul Lehmann. Hij maakte een breed scala aan speelgoed tussen de jaren 80 van de 19e eeuw en de jaren 30 van de 20e eeuw. Lehmann’s speeltjes, waaronder figuurtjes van mensen, dieren, auto’s, bussen en vrachtwagens, zijn vandaag de dag zeer gewild onder verzamelaars. Andere invloedrijke 19e-eeuwse fabrikanten van blikken speelgoed waren de Britse fabrikant Frank Hornby die model treinen maakte, en de Franse fabrikant Fernand Martin die bekend is geworden om zijn mechanische figuurtjes die hij bedekte met stof om ze realistischer te doen lijken.

Catawiki’s blikken speelgoed veilingen omvatten interessante kavels van over de hele wereld, veel beschikken nog over hun originele doos. Of u nu een geliefd blikken speeltje uit uw jeugd wil verkopen, of een zeldzaam object uit uw persoonlijke collectie, Catawiki’s blikken speelgoed veilingen zijn de ideale plek om uw speciale objecten te verkopen. Door uw blikken speelgoed op Catawiki aan te bieden, wordt het onder de aandacht gebracht van miljoenen potentiële bieders, waaronder verzamelaars en liefhebbers van blikken speelgoed. Onze gespecialiseerde veilingmeesters begeleiden onze veilingen, terwijl onze notarissen de geldigheid van de geplaatste biedingen controleren. Ons veilige betaalsysteem houdt zowel de koper als de verkoper tevreden en maakt de Catawiki ervaring af.

Catawiki is de ideale plek om uw blikken speelgoed te verkopen. Begin vandaag nog met verkopen!

Hoe werkt verkopen via Catawiki?

 1. 1. Aanmelden als verkoper

  Meld u gratis aan als verkoper. U kunt zoveel objecten aanbieden met een minimale waarde van 75 euro.

 2. 2. Objecten aanbieden

  Als uw objecten zijn goedgekeurd door onze veilingmeesters worden ze geveild in één van onze veilingen.

 3. 3. Spanning van de veiling

  Ervaar de spanning van een veiling als er vanuit de hele wereld op uw objecten wordt geboden!

 4. 4. Veilig geld verdienen

  U verstuurt het object pas nadat de koper heeft betaald. Catawiki regelt het betalingsverkeer.

De voordelen van verkopen via Catawiki

 • Hoge opbrengsten

 • Snelle verkoop

 • Veilig betalingssysteem

 • Bieders uit heel de wereld

 • Toezicht door veilingmeesters

 • Reserve price mogelijk bij dure objecten

 • Professionele klantenservice

 • Gebruiksvriendelijk

Begin nu met verkopen

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.