Buddhism

Verdien meer door te verkopen in Catawiki's Boeddhisme veiling

Begin nu met verkopen

Met een internationaal publiek is Catawiki het perfecte platform voor het verkopen van uw kavel.

Een kleine greep uit het aanbod in onze Boeddhisme veiling

Tibetaanse geneeskunde Thangka - Nepal, Tibet - Einde 20ste eeuw.

€ 134

Tibetaanse geneeskunde Thangka - Nepal, Tibet - Einde 20ste eeuw.

€ 135

Thangka, Tibetaanse geneeskunde - Nepal - 21e eeuw

€ 174

Thangka, Tibetaanse geneeskunde - Nepal - 21e eeuw

€ 158

Over Catawiki & onze veilingen

Registreer u gratis en begin met verkopen om op een veilige manier geld te verdienen

 1. Wat is Catawiki?

  Catawiki is het snelst groeiende online veilinghuis ter wereld. Onze website is een platform waarop internationale bieders speciale en unieke objecten kunnen kopen en verkopen.

 2. Hoe onze veilingen werken

  Catawiki organiseert meer dan 300 wekelijkse veilingen in 80 verschillende categorieën van moderne kunst tot oldtimers, en van horloges tot sieraden en antiek. Deze veilingen gaan elke week op vrijdag van start.

 3. Onze experts

  Meer dan 170 experts controleren en begeleiden onze veilingen. Zij garanderen een gevarieerde selectie van hoogwaardige kavels.

 4. Soorten objecten

  Iedereen die een bijzonder object bezit met een geschatte waarde van minstens € 75, kan deze eenvoudig aanbieden voor een veiling.

 1. 35,000+

  kavels per week

 2. 174

  Professionele experts

 3. 15 miljoen

  bezoekers per maand

 4. 300+

  wekelijkse veilingen

Hoe werkt verkopen via Catawiki?

Verkoop uw bijzondere objecten in vier eenvoudige stappen

Begin nu met verkopen

Wereldwijde verkoopmogelijkheden voor een kleine vergoeding

Het is altijd gratis om uw kavels aan te bieden, u betaalt slechts een vergoeding wanneer uw kavels worden verkocht

€ 0

Gratis vermelding

12.5%

Commissie

De commissie voor verkopers is 12,5% van het winnende bod, exclusief btw. Commissies worden gebruikt om onze veilingen uitgebreid te promoten. Uw kavels zullen op verschillende manieren worden gepromoot: door middel van online advertenties, social media, e-mails en gedrukte reclame, bijvoorbeeld.

Waarom verkopen via Catawiki?

Professionele experts, Wereldwijd actief & Snelle verkoop

 1. Professionele experts

  Catawiki is een van de enige online veilinghuizen ter wereld dat met een team van gespecialiseerde experts werkt. Zij controleren en beheren elke veiling en zijn nationale en internationale deskundigen in hun vakgebied. Alle kavels op ons platform worden beoordeeld en getaxeerd door onze experts.

 2. Wereldwijd actief

  Elke maand bezoeken miljoenen bezoekers van over de hele wereld onze website. Ons platform is beschikbaar in meer dan 15 talen waaronder het Engels, Duits, Frans, Nederlands, Italiaans, Spaans, Chinees en Portugees.

 3. Snelle verkoop

  Catawiki veilt meer dan 35.000 objecten per week in meer dan 300 veilingen. Aangezien we iedere week nieuwe veilingen hebben, kunt u uw objecten snel verkopen. Er is geen maximum aantal kavels dat u per keer kunt aanbieden.

Wat onze verkopers over ons zeggen

We hebben meer dan 150.000 verkopers in onze 80+ categorieën.

Anythingelse
'Catawiki bereikt precies het juiste publiek voor mij. Dat is ontzettend gunstig voor mij. Ik begon klein, maar nu kan ik leven van de omzet die ik verdien via Catawiki.'
Aanbieder: Anything Else
Eltestamentodebaron
'Spaanse kunst wordt in het buitenland veel meer gewaardeerd dan we in eerste instantie dachten. We wisten echt niks over de internationale markt totdat we Catawiki ontdekten.'
Aanbieder: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
’Het wereldpodium dat Catawiki biedt is ontzettend aantrekkelijk, omdat ik zo de enorme kosten verbonden aan traditionele veilinghuizen en gallerieën bespaar. Verder helpt Catawiki mij om mijn werk op grote schaal te promoten en te verkopen.’
Aanbieder: HaydenKaysHQ

Het is tijd om uw bijzondere objecten te verkopen aan bieders van over de hele wereld

Begin nu met verkopen
Auctioneers

Over Catawiki's Boeddhisme veiling

Het boeddhisme heeft ongeveer 350 miljoen volgers wereldwijd; dit is zo’n 6% van de wereldbevolking. Het boeddhisme kwam tot stand met de geboorte van Boeddha Siddhartha Gautama in Lumbini, Nepal. Deze religieuze stroming focust op de persoonlijke, spirituele ontwikkeling, Boeddha’s volgers zoeken een dieper inzicht in de ware aard van het leven. Boeddhistische standbeelden, kunstwerken en kunstvoorwerpen zijn erg belangrijk voor boeddhisten. Een van de grootste boeddhistische standbeelden is de Grote Boeddha van Lushan in Henan, China. Dit beeld, dat in 2002 werd afgemaakt, is 128 meter hoog.

Catawiki’s Boeddhistische veilingen omvatten een breed scala aan kunstvoorwerpen en objecten gerelateerd aan het boeddhisme. Hieronder vallen bijvoorbeeld Thangkas, die het boeddhistische levenswiel afbeelden, wierook branders, en koperen en bronzen Boeddhabeelden, evenals andere objecten zoals bellen en documentenhouders. Of u nu een zeldzaam boeddhistisch kunstvoorwerp wil verkopen, of een object van spirituele waarde, Catawiki’s Boeddhisme veilingen zijn de ideale plek om uw speciale objecten te verkopen. Catawiki biedt elke week duizenden kavels aan, verdeeld over honderden veilingcategorieën. Door uw speciale object op Catawiki te verkopen, wordt het onder de aandacht gebracht van miljoenen potentiële bieders. Bij Catawiki vinden we het belangrijk dat zowel de verkoper als de koper de beste veiling ervaring krijgen. Onze gespecialiseerde veilingmeesters begeleiden onze veilingen, terwijl onze notarissen de geldigheid van de geplaatste biedingen controleren. Zodra het bieden voorbij is, zorgt ons veilige betaalsysteem ervoor dat beide partijen de transactie zorgeloos doorlopen.

Catawiki is de ideale plek om uw speciale object te verkopen. Begin vandaag nog met verkopen!