Alle veilingen

Openingstijden klantenservice

Of bel het internationale nummer +31 85 8881 501. Voor het internationale telefoonnummer gelden de tarieven van uw telecom provider.

U vindt een antwoord op veelgestelde vragen op Help

Books

Verdien meer door te verkopen in Catawiki's Boekenveiling

Begin nu met verkopen

Met een internationaal publiek is Catawiki het perfecte platform voor het verkopen van uw kavel.

Een kleine greep uit het aanbod in onze Boekenveiling

Dimitri Verhulst - De zomer hou je ook niet tegen - 2015

€ 200

Anne Frank; Lot met 13 uitgaven van/over Anne Frank met o.a. een 1e druk van Het Achterhuis - 1947/2002

€ 656

Walter Crane - bloemen uit Shakespeare's tuin - 1906

€ 170

Leslie S. Klinger (ed.) - de nieuwe geannoteerde Sherlock Holmes - Volumes I, II en III - 2005/2006

€ 160

Over Catawiki & onze veilingen

Registreer u gratis en begin met verkopen om op een veilige manier geld te verdienen

 1. Wat is Catawiki?

  Catawiki is het snelst groeiende online veilinghuis ter wereld. Onze website is een platform waarop internationale bieders speciale en unieke objecten kunnen kopen en verkopen.

 2. Hoe onze veilingen werken

  Catawiki organiseert meer dan 300 wekelijkse veilingen in 80 verschillende categorieën van moderne kunst tot oldtimers, en van horloges tot sieraden en antiek. Deze veilingen gaan elke week op vrijdag van start.

 3. Onze veilingmeesters

  Meer dan 170 veilingmeesters controleren en begeleiden onze veilingen. Zij garanderen een gevarieerde selectie van hoogwaardige kavels.

 4. Soorten objecten

  Iedereen die een bijzonder object bezit met een geschatte waarde van minstens € 75, kan deze eenvoudig aanbieden voor een veiling.

 1. 35,000+

  kavels per week

 2. 174

  Gespecialiseerde veilingmeesters

 3. 15 miljoen

  bezoekers per maand

 4. 300+

  wekelijkse veilingen

Hoe werkt verkopen via Catawiki?

Verkoop uw bijzondere objecten in vier eenvoudige stappen

Begin nu met verkopen

Wereldwijde verkoopmogelijkheden voor een kleine vergoeding

Het is altijd gratis om uw kavels aan te bieden, u betaalt slechts een vergoeding wanneer uw kavels worden verkocht

€ 0

Gratis vermelding

12.5%

Commissie

De commissie voor verkopers is 12,5% van het winnende bod, exclusief btw. Commissies worden gebruikt om onze veilingen uitgebreid te promoten. Uw kavels zullen op verschillende manieren worden gepromoot: door middel van online advertenties, social media, e-mails en gedrukte reclame, bijvoorbeeld.

Waarom verkopen via Catawiki?

Gespecialiseerde veilingmeesters, Wereldwijd actief & Snelle verkoop

 1. Gespecialiseerde veilingmeesters

  Catawiki is een van de enige online veilinghuizen ter wereld die werkt met een team van gespecialiseerde veilingmeesters. Zij controleren en beheren elke veiling en zijn nationale en internationale experts in hun vakgebied. Alle kavels op ons platform worden beoordeeld en getaxeerd door onze veilingmeesters.

 2. Wereldwijd actief

  Elke maand bezoeken miljoenen bezoekers van over de hele wereld onze website. Ons platform is beschikbaar in meer dan 15 talen waaronder het Engels, Duits, Frans, Nederlands, Italiaans, Spaans, Chinees en Portugees.

 3. Snelle verkoop

  Catawiki veilt meer dan 35.000 objecten per week in meer dan 300 veilingen. Aangezien we iedere week nieuwe veilingen hebben, kunt u uw objecten snel verkopen. Er is geen maximum aantal kavels dat u per keer kunt aanbieden.

Wat onze verkopers over ons zeggen

We hebben meer dan 150.000 verkopers in onze 80+ categorieën.

Anythingelse
'Catawiki bereikt precies het juiste publiek voor mij. Dat is ontzettend gunstig voor mij. Ik begon klein, maar nu kan ik leven van de omzet die ik verdien via Catawiki.'
Aanbieder: Anything Else
Eltestamentodebaron
'Spaanse kunst wordt in het buitenland veel meer gewaardeerd dan we in eerste instantie dachten. We wisten echt niks over de internationale markt totdat we Catawiki ontdekten.'
Aanbieder: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
’Het wereldpodium dat Catawiki biedt is ontzettend aantrekkelijk, omdat ik zo de enorme kosten verbonden aan traditionele veilinghuizen en gallerieën bespaar. Verder helpt Catawiki mij om mijn werk op grote schaal te promoten en te verkopen.’
Aanbieder: HaydenKaysHQ

Het is tijd om uw bijzondere objecten te verkopen aan bieders van over de hele wereld

Begin nu met verkopen
Auctioneers

Over Catawiki's Boekenveiling

Collecties van geschreven materiaal bestaan al duizenden jaren in enigerlei vorm. Tot de vroegste exemplaren behoren de kleitabletten van Mesopotamië en Egyptische papyrus met oude hiërogliefen. In Europa werden manuscripten met de hand gekopieerd tot de uitvinding van de drukpers door de Duitse smid Johannes Gutenberg in 1440. Sinds Gutenberg’s uitvinding zijn boeken en drukwerk van grote invloed geweest op de menselijke beschaving. Boeken maken het mogelijk om kennis te delen op mondiaal niveau. Tegenwoordig kopen en verkopen dealers en verzamelaars van over de hele wereld om zo aan de enorme mondiale vraag naar zeldzame boeken te voldoen.

Met elke week duizenden kavels die worden bekeken door miljoenen potentiële bieders, biedt Catawiki een toegewijde online marktplaats voor de verkoop van uw geliefde boeken. Onze veilingmeesters zijn experts op het gebied van antieke boeken over een enorm scala aan onderwerpen en zullen deze boekenveilingen met zorg begeleiden.

Daarnaast werken onze notarissen hard om de geldigheid van biedingen te garanderen, om zo de verkopers gerust te stellen. Bovendien biedt Catawiki’s veilige betaalsysteem kopers en verkopers een volledige gemoedsrust.

Of uw boekenplanken nu vol staan met boeken over Kunst of Reizen; Literatuur of Kinderboeken, Catawiki’s boekenveilingen beschikken regelmatig over gewilde en hoog gewaardeerde literaire werken, evenals een reeks gespecialiseerde en niche titels die passen bij een verscheidenheid aan interesses.

Catawiki is de beste plek om uw boeken te verkopen. Start vandaag nog met verkopen!