Boats

Verdien meer door te verkopen in Catawiki's Botenveiling

Begin nu met verkopen

Met een internationaal publiek is Catawiki het perfecte platform voor het verkopen van uw kavel.

Een kleine greep uit het aanbod in onze Botenveiling

Off Course 41 - 1999

€ 28.504

Mahoniehouten zeilboot

€ 1.700

AT-36 (Eagle 36) daysailer - 2006

€ 23.383

Timossi Falcone - 1962

€ 20.600

Over Catawiki & onze veilingen

Registreer u gratis en begin met verkopen om op een veilige manier geld te verdienen

 1. Wat is Catawiki?

  Catawiki is het snelst groeiende online veilinghuis ter wereld. Onze website is een platform waarop internationale bieders speciale en unieke objecten kunnen kopen en verkopen.

 2. Hoe onze veilingen werken

  Catawiki organiseert meer dan 300 wekelijkse veilingen in 80 verschillende categorieën van moderne kunst tot oldtimers, en van horloges tot sieraden en antiek. Deze veilingen gaan elke week op vrijdag van start.

 3. Onze experts

  Meer dan 170 experts controleren en begeleiden onze veilingen. Zij garanderen een gevarieerde selectie van hoogwaardige kavels.

 4. Soorten objecten

  Iedereen die een bijzonder object bezit met een geschatte waarde van minstens € 75, kan deze eenvoudig aanbieden voor een veiling.

 1. 35,000+

  kavels per week

 2. 174

  Professionele experts

 3. 15 miljoen

  bezoekers per maand

 4. 300+

  wekelijkse veilingen

Hoe werkt verkopen via Catawiki?

Verkoop uw bijzondere objecten in vier eenvoudige stappen

Begin nu met verkopen

Wereldwijde verkoopmogelijkheden voor een kleine vergoeding

Het is altijd gratis om uw kavels aan te bieden, u betaalt slechts een vergoeding wanneer uw kavels worden verkocht

€ 0

Gratis vermelding

12.5%

Commissie

De commissie voor verkopers is 12,5% van het winnende bod, exclusief btw. Commissies worden gebruikt om onze veilingen uitgebreid te promoten. Uw kavels zullen op verschillende manieren worden gepromoot: door middel van online advertenties, social media, e-mails en gedrukte reclame, bijvoorbeeld.

Waarom verkopen via Catawiki?

Professionele experts, Wereldwijd actief & Snelle verkoop

 1. Professionele experts

  Catawiki is een van de enige online veilinghuizen ter wereld dat met een team van gespecialiseerde experts werkt. Zij controleren en beheren elke veiling en zijn nationale en internationale deskundigen in hun vakgebied. Alle kavels op ons platform worden beoordeeld en getaxeerd door onze experts.

 2. Wereldwijd actief

  Elke maand bezoeken miljoenen bezoekers van over de hele wereld onze website. Ons platform is beschikbaar in meer dan 15 talen waaronder het Engels, Duits, Frans, Nederlands, Italiaans, Spaans, Chinees en Portugees.

 3. Snelle verkoop

  Catawiki veilt meer dan 35.000 objecten per week in meer dan 300 veilingen. Aangezien we iedere week nieuwe veilingen hebben, kunt u uw objecten snel verkopen. Er is geen maximum aantal kavels dat u per keer kunt aanbieden.

Wat onze verkopers over ons zeggen

We hebben meer dan 150.000 verkopers in onze 80+ categorieën.

Anythingelse
'Catawiki bereikt precies het juiste publiek voor mij. Dat is ontzettend gunstig voor mij. Ik begon klein, maar nu kan ik leven van de omzet die ik verdien via Catawiki.'
Aanbieder: Anything Else
Eltestamentodebaron
'Spaanse kunst wordt in het buitenland veel meer gewaardeerd dan we in eerste instantie dachten. We wisten echt niks over de internationale markt totdat we Catawiki ontdekten.'
Aanbieder: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
’Het wereldpodium dat Catawiki biedt is ontzettend aantrekkelijk, omdat ik zo de enorme kosten verbonden aan traditionele veilinghuizen en gallerieën bespaar. Verder helpt Catawiki mij om mijn werk op grote schaal te promoten en te verkopen.’
Aanbieder: HaydenKaysHQ

Het is tijd om uw bijzondere objecten te verkopen aan bieders van over de hele wereld

Begin nu met verkopen
Auctioneers

Over Catawiki's Botenveiling

Meer dan 70% van het aardoppervlak is bedekt met water en het vermogen om deze uitgestrekte wateren te navigeren werd zeer geprezen in beschavingen door de eeuwen heen. De Vikingen gebruikten hun maritieme vaardigheden om nieuwe landen te veroveren en om hun rijkdom te vergroten. Vikingschepen werden zorgvuldig gebouwd om ruwe zeeën te weerstaan; ze werden zo ontworpen dat de romp kon buigen als het getroffen werd door hoge golven, in plaats van te breken. In de 16e eeuw werden enorme houten schepen, beter bekend als galjoenen, gebruikt door Koning Filips II van Spanje om Engeland mee aan te vallen tijdens de regeerperiode van koningin Elizabeth I.

Boten worden niet alleen ingezet tijdens oorlogen, maar worden ook zeker voor plezier gebruikt. Of het nu een supersnel jacht is, speciaal ontworpen om met een recordsnelheid rond de wereld te varen, of de “Superjachten” van de rijkelui, zeilliefhebbers zullen u vertellen dat er weinig ervaringen vergelijkbaar zijn met het varen op de open zee. Catawiki’s bootveilingen omvatten vaartuigen in alle soorten en maten, dus of u nu een hoogwaardig jacht, een sleepboot, of een binnenvaartschip wil verkopen, Catawiki is de perfecte plek om uw geliefde boot te verkopen. Door uw boot aan te bieden op Catawiki, wordt het onder de aandacht gebracht van miljoenen potentiële bieders. Onze gespecialiseerde veilingmeesters begeleiden onze veilingen en ons veilige betaalsysteem garandeert dat zowel de koper als de verkoper tevreden zullen zijn met de veiling ervaring.

Catawiki is de perfecte plek om uw boot te verkopen. Begin vandaag nog met verkopen!