Curio

Verdien meer door te verkopen in Catawiki's Curiosa veiling

Begin nu met verkopen

Met een internationaal publiek is Catawiki het perfecte platform voor het verkopen van uw kavel.

Een kleine greep uit het aanbod in onze Curiosa veiling

Kroonluchter met kristallen glazen hangers - Italië, 1950's

€ 261

Wc-papier door de Ridder - muursteun

€ 101

Indrukwekkende kristallen kroonluchter en twee bijhorende wandlampen - 1970’s

€ 300

Verzameling van 14 ebbenhoutsnijwerken

€ 76

Over Catawiki & onze veilingen

Registreer u gratis en begin met verkopen om op een veilige manier geld te verdienen

 1. Wat is Catawiki?

  Catawiki is het snelst groeiende online veilinghuis ter wereld. Onze website is een platform waarop internationale bieders speciale en unieke objecten kunnen kopen en verkopen.

 2. Hoe onze veilingen werken

  Catawiki organiseert meer dan 300 wekelijkse veilingen in 80 verschillende categorieën van moderne kunst tot oldtimers, en van horloges tot sieraden en antiek. Deze veilingen gaan elke week op vrijdag van start.

 3. Onze experts

  Meer dan 170 experts controleren en begeleiden onze veilingen. Zij garanderen een gevarieerde selectie van hoogwaardige kavels.

 4. Soorten objecten

  Iedereen die een bijzonder object bezit met een geschatte waarde van minstens € 75, kan deze eenvoudig aanbieden voor een veiling.

 1. 35,000+

  kavels per week

 2. 174

  Professionele experts

 3. 15 miljoen

  bezoekers per maand

 4. 300+

  wekelijkse veilingen

Hoe werkt verkopen via Catawiki?

Verkoop uw bijzondere objecten in vier eenvoudige stappen

Begin nu met verkopen

Wereldwijde verkoopmogelijkheden voor een kleine vergoeding

Het is altijd gratis om uw kavels aan te bieden, u betaalt slechts een vergoeding wanneer uw kavels worden verkocht

€ 0

Gratis vermelding

12.5%

Commissie

De commissie voor verkopers is 12,5% van het winnende bod, exclusief btw. Commissies worden gebruikt om onze veilingen uitgebreid te promoten. Uw kavels zullen op verschillende manieren worden gepromoot: door middel van online advertenties, social media, e-mails en gedrukte reclame, bijvoorbeeld.

Waarom verkopen via Catawiki?

Professionele experts, Wereldwijd actief & Snelle verkoop

 1. Professionele experts

  Catawiki is een van de enige online veilinghuizen ter wereld dat met een team van gespecialiseerde experts werkt. Zij controleren en beheren elke veiling en zijn nationale en internationale deskundigen in hun vakgebied. Alle kavels op ons platform worden beoordeeld en getaxeerd door onze experts.

 2. Wereldwijd actief

  Elke maand bezoeken miljoenen bezoekers van over de hele wereld onze website. Ons platform is beschikbaar in meer dan 15 talen waaronder het Engels, Duits, Frans, Nederlands, Italiaans, Spaans, Chinees en Portugees.

 3. Snelle verkoop

  Catawiki veilt meer dan 35.000 objecten per week in meer dan 300 veilingen. Aangezien we iedere week nieuwe veilingen hebben, kunt u uw objecten snel verkopen. Er is geen maximum aantal kavels dat u per keer kunt aanbieden.

Wat onze verkopers over ons zeggen

We hebben meer dan 150.000 verkopers in onze 80+ categorieën.

Anythingelse
'Catawiki bereikt precies het juiste publiek voor mij. Dat is ontzettend gunstig voor mij. Ik begon klein, maar nu kan ik leven van de omzet die ik verdien via Catawiki.'
Aanbieder: Anything Else
Eltestamentodebaron
'Spaanse kunst wordt in het buitenland veel meer gewaardeerd dan we in eerste instantie dachten. We wisten echt niks over de internationale markt totdat we Catawiki ontdekten.'
Aanbieder: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
’Het wereldpodium dat Catawiki biedt is ontzettend aantrekkelijk, omdat ik zo de enorme kosten verbonden aan traditionele veilinghuizen en gallerieën bespaar. Verder helpt Catawiki mij om mijn werk op grote schaal te promoten en te verkopen.’
Aanbieder: HaydenKaysHQ

Het is tijd om uw bijzondere objecten te verkopen aan bieders van over de hele wereld

Begin nu met verkopen
Auctioneers

Over Catawiki's Curiosa veiling

Tussen 1660 en 1840 namen rijke Europese mannen en vrouwen wat nu bekend staat als de ‘Grand Tour’: een educatieve of vakantie reis door Europa en daarbuiten. Op deze reis, begonnen deelnemers verschillende objecten te verzamelen, wat leidde tot de ontwikkeling van enorme en indrukwekkende verzamelingen die architecturale en decoratieve objecten uit Europa, religieuze en ceremoniële objecten uit verre landen, zeldzame boeken en exotische objecten bevatten. Tegenwoordig kom je deze specialistische, ongebruikelijke en intrigerende objecten tegen op vlooienmarkten en in curiosa winkels, deze objecten zijn populair onder verzamelaars die objecten op deze manier wensen te verkrijgen, in plaats van zich te richten op een specifiek specialisme of interessegebied.

Catawiki’s Curiosa veilingen omvatten een diverse en eclectische reeks aan merkwaardige objecten uit de hele wereld. Opmerkelijke kavels die zijn verkocht in de curiosa veilingen van Catawiki zijn onder andere een 20e-eeuws Nain tapijt dat voor £3.369 werd verkocht, en een guillotine van rond 1793 die £6.413 opleverde. Of u nu een koperen duikhelm, een meerkleurige, glazen Chihuahua of een prachtige Tiffany lamp heeft, Catawiki’s curiosa veilingen zijn de perfecte plek om uw ongebruikelijke curiosa en speciale objecten te verkopen. Onze gespecialiseerde veilingmeesters begeleiden onze veilingen, terwijl onze notarissen de geldigheid van de geplaatste biedingen controleren. Zodra uw object is verkocht, zorgt ons veilige betaalsysteem ervoor dat zowel de koper als de verkoper het betaalproces zorgeloos doorloopt.

Catawiki’s curiosa veilingen zijn de beste plek om uw ongebruikelijke en speciale objecten te verkopen. Begin vandaag nog met verkopen!