Gemstones

Verdien meer door te verkopen in Catawiki's Edelstenenveiling

Begin nu met verkopen

Met een internationaal publiek is Catawiki het perfecte platform voor het verkopen van uw kavel.

Een kleine greep uit het aanbod in onze Edelstenenveiling

Granaat - Malaya - 2,10 cent

€ 320

Groene 3.29-ct toermalijn

€ 110

Padparadscha Sapphire - 1.06 Carat - geen minimumverkoopprijs

€ 110

Sapphire - 1.45 ct (geen reserve)

€ 190

Over Catawiki & onze veilingen

Registreer u gratis en begin met verkopen om op een veilige manier geld te verdienen

 1. Wat is Catawiki?

  Catawiki is het snelst groeiende online veilinghuis ter wereld. Onze website is een platform waarop internationale bieders speciale en unieke objecten kunnen kopen en verkopen.

 2. Hoe onze veilingen werken

  Catawiki organiseert meer dan 300 wekelijkse veilingen in 80 verschillende categorieën van moderne kunst tot oldtimers, en van horloges tot sieraden en antiek. Deze veilingen gaan elke week op vrijdag van start.

 3. Onze experts

  Meer dan 170 experts controleren en begeleiden onze veilingen. Zij garanderen een gevarieerde selectie van hoogwaardige kavels.

 4. Soorten objecten

  Iedereen die een bijzonder object bezit met een geschatte waarde van minstens € 75, kan deze eenvoudig aanbieden voor een veiling.

 1. 35,000+

  kavels per week

 2. 174

  Professionele experts

 3. 15 miljoen

  bezoekers per maand

 4. 300+

  wekelijkse veilingen

Hoe werkt verkopen via Catawiki?

Verkoop uw bijzondere objecten in vier eenvoudige stappen

Begin nu met verkopen

Wereldwijde verkoopmogelijkheden voor een kleine vergoeding

Het is altijd gratis om uw kavels aan te bieden, u betaalt slechts een vergoeding wanneer uw kavels worden verkocht

€ 0

Gratis vermelding

12.5%

Commissie

De commissie voor verkopers is 12,5% van het winnende bod, exclusief btw. Commissies worden gebruikt om onze veilingen uitgebreid te promoten. Uw kavels zullen op verschillende manieren worden gepromoot: door middel van online advertenties, social media, e-mails en gedrukte reclame, bijvoorbeeld.

Waarom verkopen via Catawiki?

Professionele experts, Wereldwijd actief & Snelle verkoop

 1. Professionele experts

  Catawiki is een van de enige online veilinghuizen ter wereld dat met een team van gespecialiseerde experts werkt. Zij controleren en beheren elke veiling en zijn nationale en internationale deskundigen in hun vakgebied. Alle kavels op ons platform worden beoordeeld en getaxeerd door onze experts.

 2. Wereldwijd actief

  Elke maand bezoeken miljoenen bezoekers van over de hele wereld onze website. Ons platform is beschikbaar in meer dan 15 talen waaronder het Engels, Duits, Frans, Nederlands, Italiaans, Spaans, Chinees en Portugees.

 3. Snelle verkoop

  Catawiki veilt meer dan 35.000 objecten per week in meer dan 300 veilingen. Aangezien we iedere week nieuwe veilingen hebben, kunt u uw objecten snel verkopen. Er is geen maximum aantal kavels dat u per keer kunt aanbieden.

Wat onze verkopers over ons zeggen

We hebben meer dan 150.000 verkopers in onze 80+ categorieën.

Anythingelse
'Catawiki bereikt precies het juiste publiek voor mij. Dat is ontzettend gunstig voor mij. Ik begon klein, maar nu kan ik leven van de omzet die ik verdien via Catawiki.'
Aanbieder: Anything Else
Eltestamentodebaron
'Spaanse kunst wordt in het buitenland veel meer gewaardeerd dan we in eerste instantie dachten. We wisten echt niks over de internationale markt totdat we Catawiki ontdekten.'
Aanbieder: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
’Het wereldpodium dat Catawiki biedt is ontzettend aantrekkelijk, omdat ik zo de enorme kosten verbonden aan traditionele veilinghuizen en gallerieën bespaar. Verder helpt Catawiki mij om mijn werk op grote schaal te promoten en te verkopen.’
Aanbieder: HaydenKaysHQ

Het is tijd om uw bijzondere objecten te verkopen aan bieders van over de hele wereld

Begin nu met verkopen
Auctioneers

Over Catawiki's Edelstenenveiling

Edelstenen zijn edele of halfedele stukken mineraal kristal die zó geslepen zijn dat ze een aantrekkelijk en gewild object vormen. Edelstenen vormen zich onder het aardoppervlak waar water reageert met mineralen om oplossingen te ontwikkelen die vervolgens onderhevig zijn aan vormgevende factoren zoals warmte en druk. Edelstenen hebben verschillende waardes, variëren in populariteit, en worden van oudsher geassocieerd met de maanden van het jaar. Onder deze geboortestenen vallen onder andere de amethist voor degenen die in februari zijn geboren, de diamant voor geboortes in april, en de topaas of de parel voor degenen die in november zijn geboren. Enkele van de meest waardevolle edelstenen zijn diamanten en robijnen, maar deze zijn relatief talrijk in vergelijking met extreem zeldzame en veel waardevollere stenen zoals de painiet, die lang gezien werd als een van de zeldzaamste edelstenen ter wereld, en gewaardeerd wordt op $50.000-60.000 per karaat.

Catawiki’s Edelstenen veilingen omvatten een groot aantal edele objecten zoals robijnen, saffieren, amethisten, smaragden en opalen. Kavels in de Edelstenen veilingen verschillen in kleur, aantal karaat, grootte, hoeveelheid en vorm. Of u nu een zeer zeldzame diamant of een kleine, maar perfect gevormde opaal wil verkopen, Catawiki’s Edelstenen veilingen zijn de ideale plek om uw speciale object te verkopen. Onze gespecialiseerde veilingmeesters begeleiden onze veilingen, terwijl onze notarissen de geldigheid van de geplaatste biedingen controleren. Zodra uw kavel is verkocht, zorgt ons veilige betaalsysteem ervoor dat uw koper helemaal tevreden is met zijn/haar aankoop.

Catawiki is de beste plek om uw edelstenen te verkopen. Begin vandaag nog met verkopen!