Fashion

Verdien meer door te verkopen in Catawiki's Fashion veiling

Begin nu met verkopen

Met een internationaal publiek is Catawiki het perfecte platform voor het verkopen van uw kavel.

Een kleine greep uit het aanbod in onze Fashion veiling

Céline – Mini Bagage tas

€ 1.158

Cartier Vendome Santos bril

€ 351

Ray - Ban - B&L - Gatsby Style 4 - Zonnebril - Unisex

€ 90

Ray-Ban zonnebril AVIATOR Unisex

€ 110

Over Catawiki & onze veilingen

Registreer u gratis en begin met verkopen om op een veilige manier geld te verdienen

 1. Wat is Catawiki?

  Catawiki is het snelst groeiende online veilinghuis ter wereld. Onze website is een platform waarop internationale bieders speciale en unieke objecten kunnen kopen en verkopen.

 2. Hoe onze veilingen werken

  Catawiki organiseert meer dan 300 wekelijkse veilingen in 80 verschillende categorieën van moderne kunst tot oldtimers, en van horloges tot sieraden en antiek. Deze veilingen gaan elke week op vrijdag van start.

 3. Onze veilingmeesters

  Meer dan 170 veilingmeesters controleren en begeleiden onze veilingen. Zij garanderen een gevarieerde selectie van hoogwaardige kavels.

 4. Soorten objecten

  Iedereen die een bijzonder object bezit met een geschatte waarde van minstens € 75, kan deze eenvoudig aanbieden voor een veiling.

 1. 35,000+

  kavels per week

 2. 174

  Gespecialiseerde veilingmeesters

 3. 15 miljoen

  bezoekers per maand

 4. 300+

  wekelijkse veilingen

Hoe werkt verkopen via Catawiki?

Verkoop uw bijzondere objecten in vier eenvoudige stappen

Begin nu met verkopen

Wereldwijde verkoopmogelijkheden voor een kleine vergoeding

Het is altijd gratis om uw kavels aan te bieden, u betaalt slechts een vergoeding wanneer uw kavels worden verkocht

€ 0

Gratis vermelding

12.5%

Commissie

De commissie voor verkopers is 12,5% van het winnende bod, exclusief btw. Commissies worden gebruikt om onze veilingen uitgebreid te promoten. Uw kavels zullen op verschillende manieren worden gepromoot: door middel van online advertenties, social media, e-mails en gedrukte reclame, bijvoorbeeld.

Waarom verkopen via Catawiki?

Gespecialiseerde veilingmeesters, Wereldwijd actief & Snelle verkoop

 1. Gespecialiseerde veilingmeesters

  Catawiki is een van de enige online veilinghuizen ter wereld die werkt met een team van gespecialiseerde veilingmeesters. Zij controleren en beheren elke veiling en zijn nationale en internationale experts in hun vakgebied. Alle kavels op ons platform worden beoordeeld en getaxeerd door onze veilingmeesters.

 2. Wereldwijd actief

  Elke maand bezoeken miljoenen bezoekers van over de hele wereld onze website. Ons platform is beschikbaar in meer dan 15 talen waaronder het Engels, Duits, Frans, Nederlands, Italiaans, Spaans, Chinees en Portugees.

 3. Snelle verkoop

  Catawiki veilt meer dan 35.000 objecten per week in meer dan 300 veilingen. Aangezien we iedere week nieuwe veilingen hebben, kunt u uw objecten snel verkopen. Er is geen maximum aantal kavels dat u per keer kunt aanbieden.

Wat onze verkopers over ons zeggen

We hebben meer dan 150.000 verkopers in onze 80+ categorieën.

Anythingelse
'Catawiki bereikt precies het juiste publiek voor mij. Dat is ontzettend gunstig voor mij. Ik begon klein, maar nu kan ik leven van de omzet die ik verdien via Catawiki.'
Aanbieder: Anything Else
Eltestamentodebaron
'Spaanse kunst wordt in het buitenland veel meer gewaardeerd dan we in eerste instantie dachten. We wisten echt niks over de internationale markt totdat we Catawiki ontdekten.'
Aanbieder: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
’Het wereldpodium dat Catawiki biedt is ontzettend aantrekkelijk, omdat ik zo de enorme kosten verbonden aan traditionele veilinghuizen en gallerieën bespaar. Verder helpt Catawiki mij om mijn werk op grote schaal te promoten en te verkopen.’
Aanbieder: HaydenKaysHQ

Het is tijd om uw bijzondere objecten te verkopen aan bieders van over de hele wereld

Begin nu met verkopen
Auctioneers

Over Catawiki's Fashion veiling

De geschiedenis van de mode is misschien wel zo oud als de menselijke beschaving zelf; de eerste mannen en vrouwen maakten kleding om zichzelf tegen de invloeden van de natuur te beschermen en voor sociale redenen. De moderne mode industrie begon in de 19e eeuw toen Charles Frederick Worth de eerste ontwerper werd die zijn label in de kleding die hij ontwierp naaide. Sindsdien is merkkleding economisch en sociaal gezien zeer belangrijk geworden. De meest prestigieuze merken zoals Gucci, Prada of Louis Vuitton verkopen hun items voor veel hogere prijzen dan hun concurrenten. Mode is, voor velen, een uiting van iemands identiteit en individualiteit. Verzamelaars en mode liefhebbers betalen aanzienlijke bedragen om een gewild object aan hun collecties toe te voegen.

Catawiki’s fashionveilingen beschikken over kavels met fashion items van merken zoals Chanel en Hermes, en objecten zoals handtassen, portemonnees, jurken, schoenen en brillen. Opvallende objecten die in de Catawiki fashionveilingen zijn verkocht, zijn een Chanel tas voor £1.122 en een Hermes Birkin handtas voor £3.207. Of u nu een zeer gewild en iconisch stuk uit de mode geschiedenis of een geliefd object uit uw persoonlijke garderobe wil verkopen, Catawiki’s fashionveilingen zijn de perfecte plek om uw speciale objecten te verkopen. Onze gespecialiseerde veilingmeesters begeleiden onze veilingen, terwijl onze notarissen de geldigheid van de geplaatste biedingen garanderen. Zodra uw object is verkocht, houdt ons veilige betaalsysteem zowel de koper als de verkoper tevreden.

Catawiki is de beste plek om uw gekoesterde fashion objecten te verkopen. Begin vandaag nog met verkopen!