Glass

Verdien meer door te verkopen in Catawiki's Glasveiling

Begin nu met verkopen

Met een internationaal publiek is Catawiki het perfecte platform voor het verkopen van uw kavel.

Een kleine greep uit het aanbod in onze Glasveiling

Borek Sipek - vaas coblet

€ 155

Emil Kovacs Leerdam - unica gesigneerd

€ 306

A.D. Copier, Leerdam - graniver cactuspot op onderschotel "Walu" (groot)

€ 187

C. Lanooy - Julianavaasje (oranjevaasje)

€ 95

Over Catawiki & onze veilingen

Registreer u gratis en begin met verkopen om op een veilige manier geld te verdienen

 1. Wat is Catawiki?

  Catawiki is het snelst groeiende online veilinghuis ter wereld. Onze website is een platform waarop internationale bieders speciale en unieke objecten kunnen kopen en verkopen.

 2. Hoe onze veilingen werken

  Catawiki organiseert meer dan 300 wekelijkse veilingen in 80 verschillende categorieën van moderne kunst tot oldtimers, en van horloges tot sieraden en antiek. Deze veilingen gaan elke week op vrijdag van start.

 3. Onze experts

  Meer dan 170 experts controleren en begeleiden onze veilingen. Zij garanderen een gevarieerde selectie van hoogwaardige kavels.

 4. Soorten objecten

  Iedereen die een bijzonder object bezit met een geschatte waarde van minstens € 75, kan deze eenvoudig aanbieden voor een veiling.

 1. 35,000+

  kavels per week

 2. 174

  Professionele experts

 3. 15 miljoen

  bezoekers per maand

 4. 300+

  wekelijkse veilingen

Hoe werkt verkopen via Catawiki?

Verkoop uw bijzondere objecten in vier eenvoudige stappen

Begin nu met verkopen

Wereldwijde verkoopmogelijkheden voor een kleine vergoeding

Het is altijd gratis om uw kavels aan te bieden, u betaalt slechts een vergoeding wanneer uw kavels worden verkocht

€ 0

Gratis vermelding

12.5%

Commissie

De commissie voor verkopers is 12,5% van het winnende bod, exclusief btw. Commissies worden gebruikt om onze veilingen uitgebreid te promoten. Uw kavels zullen op verschillende manieren worden gepromoot: door middel van online advertenties, social media, e-mails en gedrukte reclame, bijvoorbeeld.

Waarom verkopen via Catawiki?

Professionele experts, Wereldwijd actief & Snelle verkoop

 1. Professionele experts

  Catawiki is een van de enige online veilinghuizen ter wereld dat met een team van gespecialiseerde experts werkt. Zij controleren en beheren elke veiling en zijn nationale en internationale deskundigen in hun vakgebied. Alle kavels op ons platform worden beoordeeld en getaxeerd door onze experts.

 2. Wereldwijd actief

  Elke maand bezoeken miljoenen bezoekers van over de hele wereld onze website. Ons platform is beschikbaar in meer dan 15 talen waaronder het Engels, Duits, Frans, Nederlands, Italiaans, Spaans, Chinees en Portugees.

 3. Snelle verkoop

  Catawiki veilt meer dan 35.000 objecten per week in meer dan 300 veilingen. Aangezien we iedere week nieuwe veilingen hebben, kunt u uw objecten snel verkopen. Er is geen maximum aantal kavels dat u per keer kunt aanbieden.

Wat onze verkopers over ons zeggen

We hebben meer dan 150.000 verkopers in onze 80+ categorieën.

Anythingelse
'Catawiki bereikt precies het juiste publiek voor mij. Dat is ontzettend gunstig voor mij. Ik begon klein, maar nu kan ik leven van de omzet die ik verdien via Catawiki.'
Aanbieder: Anything Else
Eltestamentodebaron
'Spaanse kunst wordt in het buitenland veel meer gewaardeerd dan we in eerste instantie dachten. We wisten echt niks over de internationale markt totdat we Catawiki ontdekten.'
Aanbieder: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
’Het wereldpodium dat Catawiki biedt is ontzettend aantrekkelijk, omdat ik zo de enorme kosten verbonden aan traditionele veilinghuizen en gallerieën bespaar. Verder helpt Catawiki mij om mijn werk op grote schaal te promoten en te verkopen.’
Aanbieder: HaydenKaysHQ

Het is tijd om uw bijzondere objecten te verkopen aan bieders van over de hele wereld

Begin nu met verkopen
Auctioneers

Over Catawiki's Glasveiling

De oudst bekende glasobjecten werden gemaakt in Syrië, Mesopotamië of het Oude Egypte rond 2500 v.Chr. Deze objecten waren voornamelijk decoratief van aard en deze decoratieve eigenschappen van glas hebben de daarop volgende generaties geïntrigeerd, waaronder ook de Romeinen. Historisch gezien werd glas gemengd met elementen zoals lood, wat resulteerde in de opkomst van kristal glas. Kristal glas staat bekend om zijn aantrekkelijke uiterlijk en wordt gebruikt om prachtige geslepen glasobjecten mee te maken, zoals drinkglazen, flessen, vazen, en kroonluchters. Glasobjecten zijn momenteel populair onder verzamelaars en liefhebbers door hun aantrekkelijke uiterlijk, ontwerp en historische waarde. Catawiki’s glasveilingen omvatten een verscheidenheid aan glasobjecten, waaronder glasbeeldhouwwerken, decoratieve vazen van bekende fabrikanten, en beeldjes van dieren of mensen. Onze glasveilingen bevatten niet alleen transparante glasobjecten, maar ook speciaal glas in verschillende kleuren of in veelkleurige ontwerpen, die gemaakt worden door specifieke elementen aan het glas toe te voegen tijdens het productieproces, wat resulteert in een prachtig en opvallend product.

Catawiki’s glasveilingen zijn de ideale plek om uw speciale glasobjecten te verkopen. Door uw item op Catawiki aan te bieden zult u uw object onder de aandacht brengen van miljoenen potentiële bieders, waaronder een relevant publiek van verzamelaars en liefhebbers. Onze gespecialiseerde veilingmeesters verzekeren dat het veilingproces zonder problemen verloopt voor de duizenden kavels die we wekelijks aanbieden, terwijl onze notarissen de geldigheid van de geplaatste biedingen controleren. Ons veilige betaalsysteem maakt de Catawiki ervaring compleet, door kopers en verkopers een zorgeloos betaalproces te bieden.

Catawiki is de ideale plek om uw speciale glasobjecten te verkopen. Begin vandaag nog met verkopen!