Hi fi radio

Verdien meer door te verkopen in Catawiki's Hifi & radio veiling

Begin nu met verkopen

Met een internationaal publiek is Catawiki het perfecte platform voor het verkopen van uw kavel.

Een kleine greep uit het aanbod in onze Hifi & radio veiling

Philips BI-Ampli B6X04A stereo buizen radio eind jaren 50 begin 60 vorige eeuw.

€ 81

Teppaz Oscar buizengrammofoon in zeer fraaie conditie

€ 298

Schitterende bakelieten Philips bx370u, bijnamen "het kompas" en "de bibberschaal" uit 1948

€ 700

Columbia Viva-Tonal Koffergrammofoon ca1935 met 2 platen en naalden

€ 110

Over Catawiki & onze veilingen

Registreer u gratis en begin met verkopen om op een veilige manier geld te verdienen

 1. Wat is Catawiki?

  Catawiki is het snelst groeiende online veilinghuis ter wereld. Onze website is een platform waarop internationale bieders speciale en unieke objecten kunnen kopen en verkopen.

 2. Hoe onze veilingen werken

  Catawiki organiseert meer dan 300 wekelijkse veilingen in 80 verschillende categorieën van moderne kunst tot oldtimers, en van horloges tot sieraden en antiek. Deze veilingen gaan elke week op vrijdag van start.

 3. Onze experts

  Meer dan 170 experts controleren en begeleiden onze veilingen. Zij garanderen een gevarieerde selectie van hoogwaardige kavels.

 4. Soorten objecten

  Iedereen die een bijzonder object bezit met een geschatte waarde van minstens € 75, kan deze eenvoudig aanbieden voor een veiling.

 1. 35,000+

  kavels per week

 2. 174

  Professionele experts

 3. 15 miljoen

  bezoekers per maand

 4. 300+

  wekelijkse veilingen

Hoe werkt verkopen via Catawiki?

Verkoop uw bijzondere objecten in vier eenvoudige stappen

Begin nu met verkopen

Wereldwijde verkoopmogelijkheden voor een kleine vergoeding

Het is altijd gratis om uw kavels aan te bieden, u betaalt slechts een vergoeding wanneer uw kavels worden verkocht

€ 0

Gratis vermelding

12.5%

Commissie

De commissie voor verkopers is 12,5% van het winnende bod, exclusief btw. Commissies worden gebruikt om onze veilingen uitgebreid te promoten. Uw kavels zullen op verschillende manieren worden gepromoot: door middel van online advertenties, social media, e-mails en gedrukte reclame, bijvoorbeeld.

Waarom verkopen via Catawiki?

Professionele experts, Wereldwijd actief & Snelle verkoop

 1. Professionele experts

  Catawiki is een van de enige online veilinghuizen ter wereld dat met een team van gespecialiseerde experts werkt. Zij controleren en beheren elke veiling en zijn nationale en internationale deskundigen in hun vakgebied. Alle kavels op ons platform worden beoordeeld en getaxeerd door onze experts.

 2. Wereldwijd actief

  Elke maand bezoeken miljoenen bezoekers van over de hele wereld onze website. Ons platform is beschikbaar in meer dan 15 talen waaronder het Engels, Duits, Frans, Nederlands, Italiaans, Spaans, Chinees en Portugees.

 3. Snelle verkoop

  Catawiki veilt meer dan 35.000 objecten per week in meer dan 300 veilingen. Aangezien we iedere week nieuwe veilingen hebben, kunt u uw objecten snel verkopen. Er is geen maximum aantal kavels dat u per keer kunt aanbieden.

Wat onze verkopers over ons zeggen

We hebben meer dan 150.000 verkopers in onze 80+ categorieën.

Anythingelse
'Catawiki bereikt precies het juiste publiek voor mij. Dat is ontzettend gunstig voor mij. Ik begon klein, maar nu kan ik leven van de omzet die ik verdien via Catawiki.'
Aanbieder: Anything Else
Eltestamentodebaron
'Spaanse kunst wordt in het buitenland veel meer gewaardeerd dan we in eerste instantie dachten. We wisten echt niks over de internationale markt totdat we Catawiki ontdekten.'
Aanbieder: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
’Het wereldpodium dat Catawiki biedt is ontzettend aantrekkelijk, omdat ik zo de enorme kosten verbonden aan traditionele veilinghuizen en gallerieën bespaar. Verder helpt Catawiki mij om mijn werk op grote schaal te promoten en te verkopen.’
Aanbieder: HaydenKaysHQ

Het is tijd om uw bijzondere objecten te verkopen aan bieders van over de hele wereld

Begin nu met verkopen
Auctioneers

Over Catawiki's Hifi & radio veiling

De term hifi staat voor ‘high fidelity’ (of hoge betrouwbaarheid) en wordt door luisteraars en liefhebbers gebruikt om te verwijzen naar geluidsweergave van uitstekende kwaliteit. Hifi apparatuur is ontworpen om weinig geluidsvervorming of ruis te tonen en is daardoor populair onder muziekliefhebbers. De term hifi werd historisch gezien gebruikt om te verwijzen naar apparatuur die ontworpen was om muziek te spelen met formaten zoals LP, Vinyl, CD of Cassette, maar de komst van digitale technologieën zoals MP3 heeft de populariteit van deze formaten doen dalen. Radio’s werden eerder ontwikkeld dan hifi en gebruiken radiogolven om informatie over te brengen in de vorm van geluid. Guglielmo Marconi was een vroege pionier in de ontwikkeling van de moderne radio. Hij vroeg patent aan op een draadloos telegrafie systeem in 1896. Radio heeft, sinds haar ontdekking, de communicatie overal ter wereld veranderd, met gangbare toepassingen in de entertainment industrie en nog praktischer: voor militaire communicatie en hulpdiensten.

Catawiki’s Hifi en Radio veilingen beschikken over een gevarieerd aanbod aan kavels, waaronder platenspelers, luidsprekers en vintage radio’s. Of u nu een hoogstaand Home Audio-systeem of een oude radio wil verkopen, Catawiki’s hifi en radio veilingen zijn de ideale plek om uw speciale objecten te verkopen. Met wekelijks duizenden kavels, verdeeld over honderden categorieën, zal het aanbieden van uw speciale object op Catawiki ervoor zorgen dat het onder de aandacht wordt gebracht van miljoenen potentiële bieders, waaronder verzamelaars en liefhebbers. Onze gespecialiseerde veilingmeesters begeleiden onze veilingen, terwijl onze notarissen de geldigheid van de geplaatste biedingen garanderen. Zodra de veiling is gesloten, houdt ons veilige betaalsysteem zowel de koper als de verkoper tevreden.

Catawiki is de ideale plek om uw speciale hifi en radio objecten te verkopen. Begin vandaag nog met verkopen!