Militaria antique weaponry

Verdien meer door te verkopen in Catawiki's Militaria & Antieke wapens veiling

Begin nu met verkopen

Met een internationaal publiek is Catawiki het perfecte platform voor het verkopen van uw kavel.

Een kleine greep uit het aanbod in onze Militaria & Antieke wapens veiling

Degen/sabel met lederen foudraal, Verenigd Koninkrijk, Wilkinson, zeemacht

€ 251

Dagana cristiana

€ 390

Hakmes van de RAD van 1934

€ 800

Airfix / ESCI - 10 tanks WW2 , scale 1:72 mooi gebouwde en geweatherde tanks.

€ 111

Over Catawiki & onze veilingen

Registreer u gratis en begin met verkopen om op een veilige manier geld te verdienen

 1. Wat is Catawiki?

  Catawiki is het snelst groeiende online veilinghuis ter wereld. Onze website is een platform waarop internationale bieders speciale en unieke objecten kunnen kopen en verkopen.

 2. Hoe onze veilingen werken

  Catawiki organiseert meer dan 300 wekelijkse veilingen in 80 verschillende categorieën van moderne kunst tot oldtimers, en van horloges tot sieraden en antiek. Deze veilingen gaan elke week op vrijdag van start.

 3. Onze experts

  Meer dan 170 experts controleren en begeleiden onze veilingen. Zij garanderen een gevarieerde selectie van hoogwaardige kavels.

 4. Soorten objecten

  Iedereen die een bijzonder object bezit met een geschatte waarde van minstens € 75, kan deze eenvoudig aanbieden voor een veiling.

 1. 35,000+

  kavels per week

 2. 174

  Professionele experts

 3. 15 miljoen

  bezoekers per maand

 4. 300+

  wekelijkse veilingen

Hoe werkt verkopen via Catawiki?

Verkoop uw bijzondere objecten in vier eenvoudige stappen

Begin nu met verkopen

Wereldwijde verkoopmogelijkheden voor een kleine vergoeding

Het is altijd gratis om uw kavels aan te bieden, u betaalt slechts een vergoeding wanneer uw kavels worden verkocht

€ 0

Gratis vermelding

12.5%

Commissie

De commissie voor verkopers is 12,5% van het winnende bod, exclusief btw. Commissies worden gebruikt om onze veilingen uitgebreid te promoten. Uw kavels zullen op verschillende manieren worden gepromoot: door middel van online advertenties, social media, e-mails en gedrukte reclame, bijvoorbeeld.

Waarom verkopen via Catawiki?

Professionele experts, Wereldwijd actief & Snelle verkoop

 1. Professionele experts

  Catawiki is een van de enige online veilinghuizen ter wereld dat met een team van gespecialiseerde experts werkt. Zij controleren en beheren elke veiling en zijn nationale en internationale deskundigen in hun vakgebied. Alle kavels op ons platform worden beoordeeld en getaxeerd door onze experts.

 2. Wereldwijd actief

  Elke maand bezoeken miljoenen bezoekers van over de hele wereld onze website. Ons platform is beschikbaar in meer dan 15 talen waaronder het Engels, Duits, Frans, Nederlands, Italiaans, Spaans, Chinees en Portugees.

 3. Snelle verkoop

  Catawiki veilt meer dan 35.000 objecten per week in meer dan 300 veilingen. Aangezien we iedere week nieuwe veilingen hebben, kunt u uw objecten snel verkopen. Er is geen maximum aantal kavels dat u per keer kunt aanbieden.

Wat onze verkopers over ons zeggen

We hebben meer dan 150.000 verkopers in onze 80+ categorieën.

Anythingelse
'Catawiki bereikt precies het juiste publiek voor mij. Dat is ontzettend gunstig voor mij. Ik begon klein, maar nu kan ik leven van de omzet die ik verdien via Catawiki.'
Aanbieder: Anything Else
Eltestamentodebaron
'Spaanse kunst wordt in het buitenland veel meer gewaardeerd dan we in eerste instantie dachten. We wisten echt niks over de internationale markt totdat we Catawiki ontdekten.'
Aanbieder: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
’Het wereldpodium dat Catawiki biedt is ontzettend aantrekkelijk, omdat ik zo de enorme kosten verbonden aan traditionele veilinghuizen en gallerieën bespaar. Verder helpt Catawiki mij om mijn werk op grote schaal te promoten en te verkopen.’
Aanbieder: HaydenKaysHQ

Het is tijd om uw bijzondere objecten te verkopen aan bieders van over de hele wereld

Begin nu met verkopen
Auctioneers

Over Catawiki's Militaria & Antieke wapens veiling

In 2006 bracht een snuifdoos van de voormalige Britse minister-president £14.400 op in Londen. Of het nu een zwaard is uit de campagnes van de Franse generaal Napoleon Bonaparte, een Duitse helm uit de Eerste Wereldoorlog, of een geweer uit de Amerikaanse Burgeroorlog, er kan geen twijfel over bestaan dat militaria en antieke wapens objecten van grote historisch belang zijn. Deze objecten bevatten aanwijzingen en bewijsmateriaal over de individuen die ze gebruikten en de historische context rondom de slagen waarin zij werden gebruikt. Niet alleen de historicus is geïnteresseerd in militaria en antieke wapens; deze objecten wekken ook de interesse van verzamelaars. Wellicht door de persoonlijke betekenis van deze objecten of simpelweg door de interessante aard van de objecten zelf.

Catawiki’s militaria en antieke wapens veilingen omvatten een groot aanbod van objecten in categorieën zoals WOI objecten; Medailles, Oorkondes en Documenten; WOII objecten en Antieke Vuur- en Steekwapens. Met honderden categorieën en duizenden wekelijkse kavels, is Catawiki de ideale plek om uw militaria en antieke wapens te verkopen. Onze gespecialiseerde veilingmeesters begeleiden onze veilingen om ervoor te zorgen dat alles naar wens verloopt, terwijl onze notarissen de geldigheid van de geplaatste biedingen garanderen. Zodra uw object is verkocht, zorgt ons veilige betaalsysteem dat zowel de koper als de verkoper de betaalprocedure tevreden doorlopen.

Catawiki is de ideale plek om uw militaria en antieke wapens te verkopen. Start vandaag nog met verkopen!