Model cars

Verdien meer door te verkopen in Catawiki's Modelautoveiling

Begin nu met verkopen

Met een internationaal publiek is Catawiki het perfecte platform voor het verkopen van uw kavel.

Een kleine greep uit het aanbod in onze Modelautoveiling

600 Abarth

€ 230

HPI - Traxxas - schaal 1\'10 - Buggy - Short Course.

€ 170

Drone

€ 195

Dehnhardt - 1/6 - Tiger Racing Team

€ 189

Over Catawiki & onze veilingen

Registreer u gratis en begin met verkopen om op een veilige manier geld te verdienen

 1. Wat is Catawiki?

  Catawiki is het snelst groeiende online veilinghuis ter wereld. Onze website is een platform waarop internationale bieders speciale en unieke objecten kunnen kopen en verkopen.

 2. Hoe onze veilingen werken

  Catawiki organiseert meer dan 300 wekelijkse veilingen in 80 verschillende categorieën van moderne kunst tot oldtimers, en van horloges tot sieraden en antiek. Deze veilingen gaan elke week op vrijdag van start.

 3. Onze experts

  Meer dan 170 experts controleren en begeleiden onze veilingen. Zij garanderen een gevarieerde selectie van hoogwaardige kavels.

 4. Soorten objecten

  Iedereen die een bijzonder object bezit met een geschatte waarde van minstens € 75, kan deze eenvoudig aanbieden voor een veiling.

 1. 35,000+

  kavels per week

 2. 174

  Professionele experts

 3. 15 miljoen

  bezoekers per maand

 4. 300+

  wekelijkse veilingen

Hoe werkt verkopen via Catawiki?

Verkoop uw bijzondere objecten in vier eenvoudige stappen

Begin nu met verkopen

Wereldwijde verkoopmogelijkheden voor een kleine vergoeding

Het is altijd gratis om uw kavels aan te bieden, u betaalt slechts een vergoeding wanneer uw kavels worden verkocht

€ 0

Gratis vermelding

12.5%

Commissie

De commissie voor verkopers is 12,5% van het winnende bod, exclusief btw. Commissies worden gebruikt om onze veilingen uitgebreid te promoten. Uw kavels zullen op verschillende manieren worden gepromoot: door middel van online advertenties, social media, e-mails en gedrukte reclame, bijvoorbeeld.

Waarom verkopen via Catawiki?

Professionele experts, Wereldwijd actief & Snelle verkoop

 1. Professionele experts

  Catawiki is een van de enige online veilinghuizen ter wereld dat met een team van gespecialiseerde experts werkt. Zij controleren en beheren elke veiling en zijn nationale en internationale deskundigen in hun vakgebied. Alle kavels op ons platform worden beoordeeld en getaxeerd door onze experts.

 2. Wereldwijd actief

  Elke maand bezoeken miljoenen bezoekers van over de hele wereld onze website. Ons platform is beschikbaar in meer dan 15 talen waaronder het Engels, Duits, Frans, Nederlands, Italiaans, Spaans, Chinees en Portugees.

 3. Snelle verkoop

  Catawiki veilt meer dan 35.000 objecten per week in meer dan 300 veilingen. Aangezien we iedere week nieuwe veilingen hebben, kunt u uw objecten snel verkopen. Er is geen maximum aantal kavels dat u per keer kunt aanbieden.

Wat onze verkopers over ons zeggen

We hebben meer dan 150.000 verkopers in onze 80+ categorieën.

Anythingelse
'Catawiki bereikt precies het juiste publiek voor mij. Dat is ontzettend gunstig voor mij. Ik begon klein, maar nu kan ik leven van de omzet die ik verdien via Catawiki.'
Aanbieder: Anything Else
Eltestamentodebaron
'Spaanse kunst wordt in het buitenland veel meer gewaardeerd dan we in eerste instantie dachten. We wisten echt niks over de internationale markt totdat we Catawiki ontdekten.'
Aanbieder: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
’Het wereldpodium dat Catawiki biedt is ontzettend aantrekkelijk, omdat ik zo de enorme kosten verbonden aan traditionele veilinghuizen en gallerieën bespaar. Verder helpt Catawiki mij om mijn werk op grote schaal te promoten en te verkopen.’
Aanbieder: HaydenKaysHQ

Het is tijd om uw bijzondere objecten te verkopen aan bieders van over de hele wereld

Begin nu met verkopen
Auctioneers

Over Catawiki's Modelautoveiling

De eerste modelauto’s verschenen aan het eind van de 19e en het begin van de 20e eeuw, zo rond dezelfde tijd als de moderne auto’s, en de eerste exemplaren werden gemaakt van stevige metalen zoals messing. In de jaren 20 van de vorige eeuw werden autootjes, vrachtwagens en militaire voertuigen van blik en geperst staal gemaakt door de Duitse speelgoedfabrikant Bing. De productie van gegoten modellen ging in de jaren 50 van start bij bedrijven zoals Corgi Toys, Dinky Toys en Matchbox. Deze speeltjes zijn tegenwoordig zeer verzamelwaardig, met hun karakteristieke felle kleuren en verpakking. In 2008, werd een rood-groene Dinky Toys vrachtwagen uit de jaren 30, met de naam van een Londense fietsenwinkel erop, als één van de duurste modelauto’s ooit verkocht. Deze bracht op een veiling maar liefst £19.975 op.

Catawiki’s modelauto veilingen beschikken over modelauto’s van bekende merken, zoals Dinky en Matchbox, en in een groot aantal verschillende stijlen. Opmerkelijke kavels die in de modelauto veilingen van Catawiki zijn verkocht, zijn bijvoorbeeld een verzameling van Dinky en Corgi Toys die verkocht werd voor £1.222, en een Ferrari F1 Decoratie Model ter grootte van een kwartje, die £822 opleverde. Of u nu de gekoesterde modellen uit uw jeugd of objecten uit uw zorgvuldig samengestelde verzameling wil verkopen, Catawiki’s modelauto veilingen zijn de ideale plek om uw speciale objecten te verkopen. Onze gespecialiseerde veilingmeesters begeleiden onze veilingen, terwijl onze notarissen de geldigheid van de geplaatste biedingen garanderen. Zodra de veiling is gesloten houdt ons veilige betaalsysteem zowel de koper als de verkoper tevreden.

Catawiki is de beste plek om uw modelauto’s te verkopen. Begin vandaag nog met verkopen!