Musical instruments

Verdien meer door te verkopen in Catawiki's Muziekinstrumenten veiling

Begin nu met verkopen

Met een internationaal publiek is Catawiki het perfecte platform voor het verkopen van uw kavel.

Een kleine greep uit het aanbod in onze Muziekinstrumenten veiling

SML Alt Saxophone rev d

€ 290

Verzilverde dwarsfluit - Yamaha YFL22N - 0015250 - Japan - 2e helft 20e eeuw

€ 85

Fender Bassman versterker silverface 1971 geheel origineel 50 watt

€ 675

Partij van 6 distortion pedalen voor gitaar IBAÑEZ SH7

€ 77

Over Catawiki & onze veilingen

Registreer u gratis en begin met verkopen om op een veilige manier geld te verdienen

 1. Wat is Catawiki?

  Catawiki is het snelst groeiende online veilinghuis ter wereld. Onze website is een platform waarop internationale bieders speciale en unieke objecten kunnen kopen en verkopen.

 2. Hoe onze veilingen werken

  Catawiki organiseert meer dan 300 wekelijkse veilingen in 80 verschillende categorieën van moderne kunst tot oldtimers, en van horloges tot sieraden en antiek. Deze veilingen gaan elke week op vrijdag van start.

 3. Onze experts

  Meer dan 170 experts controleren en begeleiden onze veilingen. Zij garanderen een gevarieerde selectie van hoogwaardige kavels.

 4. Soorten objecten

  Iedereen die een bijzonder object bezit met een geschatte waarde van minstens € 75, kan deze eenvoudig aanbieden voor een veiling.

 1. 35,000+

  kavels per week

 2. 174

  Professionele experts

 3. 15 miljoen

  bezoekers per maand

 4. 300+

  wekelijkse veilingen

Hoe werkt verkopen via Catawiki?

Verkoop uw bijzondere objecten in vier eenvoudige stappen

Begin nu met verkopen

Wereldwijde verkoopmogelijkheden voor een kleine vergoeding

Het is altijd gratis om uw kavels aan te bieden, u betaalt slechts een vergoeding wanneer uw kavels worden verkocht

€ 0

Gratis vermelding

12.5%

Commissie

De commissie voor verkopers is 12,5% van het winnende bod, exclusief btw. Commissies worden gebruikt om onze veilingen uitgebreid te promoten. Uw kavels zullen op verschillende manieren worden gepromoot: door middel van online advertenties, social media, e-mails en gedrukte reclame, bijvoorbeeld.

Waarom verkopen via Catawiki?

Professionele experts, Wereldwijd actief & Snelle verkoop

 1. Professionele experts

  Catawiki is een van de enige online veilinghuizen ter wereld dat met een team van gespecialiseerde experts werkt. Zij controleren en beheren elke veiling en zijn nationale en internationale deskundigen in hun vakgebied. Alle kavels op ons platform worden beoordeeld en getaxeerd door onze experts.

 2. Wereldwijd actief

  Elke maand bezoeken miljoenen bezoekers van over de hele wereld onze website. Ons platform is beschikbaar in meer dan 15 talen waaronder het Engels, Duits, Frans, Nederlands, Italiaans, Spaans, Chinees en Portugees.

 3. Snelle verkoop

  Catawiki veilt meer dan 35.000 objecten per week in meer dan 300 veilingen. Aangezien we iedere week nieuwe veilingen hebben, kunt u uw objecten snel verkopen. Er is geen maximum aantal kavels dat u per keer kunt aanbieden.

Wat onze verkopers over ons zeggen

We hebben meer dan 150.000 verkopers in onze 80+ categorieën.

Anythingelse
'Catawiki bereikt precies het juiste publiek voor mij. Dat is ontzettend gunstig voor mij. Ik begon klein, maar nu kan ik leven van de omzet die ik verdien via Catawiki.'
Aanbieder: Anything Else
Eltestamentodebaron
'Spaanse kunst wordt in het buitenland veel meer gewaardeerd dan we in eerste instantie dachten. We wisten echt niks over de internationale markt totdat we Catawiki ontdekten.'
Aanbieder: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
’Het wereldpodium dat Catawiki biedt is ontzettend aantrekkelijk, omdat ik zo de enorme kosten verbonden aan traditionele veilinghuizen en gallerieën bespaar. Verder helpt Catawiki mij om mijn werk op grote schaal te promoten en te verkopen.’
Aanbieder: HaydenKaysHQ

Het is tijd om uw bijzondere objecten te verkopen aan bieders van over de hele wereld

Begin nu met verkopen
Auctioneers

Over Catawiki's Muziekinstrumenten veiling

Muziek is cultureel gezien al duizenden jaren een belangrijk onderdeel van menselijke beschavingen overal ter wereld. In de westerse cultuur zijn opmerkelijke muzikale genres onder andere middeleeuws, renaissance, barok, klassiek, romantisch en modern. In de 20e eeuw, stelde technologische ontwikkelingen muzikanten in staat om effecten toe te voegen en nieuwe geluiden te synthetiseren. Digitale technologie heeft ons ook de mogelijkheid gegeven om muziek te bewerken, wat leidde tot het corrigeren en aanpassen van opgenomen muziek, voor de release. Vandaag de dag zijn er honderden bekende muziekinstrumenten: van snaarinstrumenten, zoals violen en gitaren, tot percussie instrumenten, zoals drumstellen en bekkens. Verzamelaars en liefhebbers waarderen muziekinstrumenten voor hun ongebruikelijke ontwerp, intrigerende geluid en beroemde eigenaren of herkomst.

Catawiki’s muziekinstrumenten veilingen hebben meerdere opvallende kavels voorbij zien komen zoals een bassaxofoon van Rene Guinot die voor £1.924 werd verkocht en een Fender Stratocaster elektrische gitaar uit 1959 die voor £6.413 werd verkocht. Of u nu een instrument van een muzikale beroemdheid of een antiek instrument van historische waarde wil verkopen, Catawiki’s muziekinstrumenten veilingen zijn de beste plek om uw speciale objecten te verkopen. Met wekelijks duizenden kavels, verdeeld over honderden categorieën, is Catawiki de perfecte marktplaats voor uw muziekinstrumenten. Door uw speciale object op Catawiki aan te bieden, wordt het onder de aandacht gebracht van miljoenen potentiële bieders, waaronder verzamelaars en liefhebbers. Onze gespecialiseerde veilingmeesters begeleiden onze veilingen, terwijl onze notarissen de geldigheid van de geplaatste biedingen garanderen. Zodra de veiling is gesloten, houdt ons veilige betaalsysteem zowel de koper als de verkoper tevreden.


Catawiki is de perfecte plek om uw speciale objecten te verkopen. Begin vandaag nog met verkopen!