Heeft u interesse om te verkopen op de sieradenveiling?

De Catawiki veilingen worden overzien door professionele veilingmeesters en trekken miljoenen potentiële bieders over de hele wereld.

Begin nu met verkopen

Over Catawiki's sieradenveiling

Zeldzame en prachtige parelkettingen met een waarde van miljoenen dollars, diamanten van de hoogste kwaliteit en met de hoogste zuiverheidsgraad, gouden ringen, spelden en armbanden. Sieraden vormen al millennia lang een integraal onderdeel van de menselijke beschaving. Talloze archeologische ontdekkingen hebben het belang van sieraden aangetoond in alle aspecten van het menselijk leven, van mode to religie. Sieraden gemaakt van schelpen, botten en steen zijn bewaard gebleven uit de prehistorie, terwijl ceremoniële halsbanden uit Keltisch Ierland begraven werden in tombes. De vaardigheid om metaal te bewerken speelde een sleutelrol in de geschiedenis van het sieraad. In middeleeuws Europa, vanaf 1200, droeg de adel goud, zilver en edelstenen als een teken van hun macht en status. In moderne samenlevingen overal ter wereld, worden sieraden gedragen bij verschillende alledaagse en speciale gelegenheden.

Catawiki’s sieraden veilingen beschikken over kavels uit verschillende periodes, gemaakt van verschillende materialen en in verschillende stijlen. Opvallende kavels die in Catawiki’s sieraden veilingen zijn verkocht, zijn een wit gouden ketting set met 25,70 karaat aan diamanten, die voor £13.627 werd verkocht, en een diamanten solitaire ring van 2,02 karaat, die £20.040 opbracht. Of u nu een prachtige edelsteen of een gave diamant wil verkopen, Catawiki’s sieraden veilingen zijn de perfecte plek om uw speciale objecten te verkopen. Onze gespecialiseerde veilingmeesters begeleiden onze veilingen, terwijl onze notarissen de geldigheid van geplaatste biedingen garanderen. Zodra de veiling is gesloten, houdt ons veilige betaalsysteem zowel de koper als de verkoper tevreden.

Catawiki is de ideale plek om uw sieraden te verkopen. Begin vandaag nog met verkopen!

Hoe werkt verkopen via Catawiki?

 1. 1. Aanmelden als verkoper

  Meld u gratis aan als verkoper. U kunt zoveel objecten aanbieden met een minimale waarde van 75 euro.

 2. 2. Objecten aanbieden

  Als uw objecten zijn goedgekeurd door onze veilingmeesters worden ze geveild in één van onze veilingen.

 3. 3. Spanning van de veiling

  Ervaar de spanning van een veiling als er vanuit de hele wereld op uw objecten wordt geboden!

 4. 4. Veilig geld verdienen

  U verstuurt het object pas nadat de koper heeft betaald. Catawiki regelt het betalingsverkeer.

De voordelen van verkopen via Catawiki

 • Hoge opbrengsten

 • Snelle verkoop

 • Veilig betalingssysteem

 • Bieders uit heel de wereld

 • Toezicht door veilingmeesters

 • Reserve price mogelijk bij dure objecten

 • Professionele klantenservice

 • Gebruiksvriendelijk

Begin nu met verkopen

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.