Jewellery

Verdien meer door te verkopen in Catawiki's Sieradenveiling

Begin nu met verkopen

Met een internationaal publiek is Catawiki het perfecte platform voor het verkopen van uw kavel.

Een kleine greep uit het aanbod in onze Sieradenveiling

14k Geelgouden hanger in de vorm van een wereldbol - Lengte: 2,3 cm.

€ 490

18k gouden herenring bezet met peridoot 3.5 ct - maat 65.

€ 410

14k bicolour herenring met briljant van 0.25 ct - ringmaat 61 (19,5 mm)

€ 700

Heren ring - 14 Krt. geelgoud - gezet met diamant 0,02 Ct. - maat 20 1/2

€ 245

Over Catawiki & onze veilingen

Registreer u gratis en begin met verkopen om op een veilige manier geld te verdienen

 1. Wat is Catawiki?

  Catawiki is het snelst groeiende online veilinghuis ter wereld. Onze website is een platform waarop internationale bieders speciale en unieke objecten kunnen kopen en verkopen.

 2. Hoe onze veilingen werken

  Catawiki organiseert meer dan 300 wekelijkse veilingen in 80 verschillende categorieën van moderne kunst tot oldtimers, en van horloges tot sieraden en antiek. Deze veilingen gaan elke week op vrijdag van start.

 3. Onze veilingmeesters

  Meer dan 170 veilingmeesters controleren en begeleiden onze veilingen. Zij garanderen een gevarieerde selectie van hoogwaardige kavels.

 4. Soorten objecten

  Iedereen die een bijzonder object bezit met een geschatte waarde van minstens € 75, kan deze eenvoudig aanbieden voor een veiling.

 1. 35,000+

  kavels per week

 2. 174

  Gespecialiseerde veilingmeesters

 3. 15 miljoen

  bezoekers per maand

 4. 300+

  wekelijkse veilingen

Hoe werkt verkopen via Catawiki?

Verkoop uw bijzondere objecten in vier eenvoudige stappen

Begin nu met verkopen

Wereldwijde verkoopmogelijkheden voor een kleine vergoeding

Het is altijd gratis om uw kavels aan te bieden, u betaalt slechts een vergoeding wanneer uw kavels worden verkocht

€ 0

Gratis vermelding

12.5%

Commissie

De commissie voor verkopers is 12,5% van het winnende bod, exclusief btw. Commissies worden gebruikt om onze veilingen uitgebreid te promoten. Uw kavels zullen op verschillende manieren worden gepromoot: door middel van online advertenties, social media, e-mails en gedrukte reclame, bijvoorbeeld.

Waarom verkopen via Catawiki?

Gespecialiseerde veilingmeesters, Wereldwijd actief & Snelle verkoop

 1. Gespecialiseerde veilingmeesters

  Catawiki is een van de enige online veilinghuizen ter wereld die werkt met een team van gespecialiseerde veilingmeesters. Zij controleren en beheren elke veiling en zijn nationale en internationale experts in hun vakgebied. Alle kavels op ons platform worden beoordeeld en getaxeerd door onze veilingmeesters.

 2. Wereldwijd actief

  Elke maand bezoeken miljoenen bezoekers van over de hele wereld onze website. Ons platform is beschikbaar in meer dan 15 talen waaronder het Engels, Duits, Frans, Nederlands, Italiaans, Spaans, Chinees en Portugees.

 3. Snelle verkoop

  Catawiki veilt meer dan 35.000 objecten per week in meer dan 300 veilingen. Aangezien we iedere week nieuwe veilingen hebben, kunt u uw objecten snel verkopen. Er is geen maximum aantal kavels dat u per keer kunt aanbieden.

Wat onze verkopers over ons zeggen

We hebben meer dan 150.000 verkopers in onze 80+ categorieën.

Anythingelse
'Catawiki bereikt precies het juiste publiek voor mij. Dat is ontzettend gunstig voor mij. Ik begon klein, maar nu kan ik leven van de omzet die ik verdien via Catawiki.'
Aanbieder: Anything Else
Eltestamentodebaron
'Spaanse kunst wordt in het buitenland veel meer gewaardeerd dan we in eerste instantie dachten. We wisten echt niks over de internationale markt totdat we Catawiki ontdekten.'
Aanbieder: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
’Het wereldpodium dat Catawiki biedt is ontzettend aantrekkelijk, omdat ik zo de enorme kosten verbonden aan traditionele veilinghuizen en gallerieën bespaar. Verder helpt Catawiki mij om mijn werk op grote schaal te promoten en te verkopen.’
Aanbieder: HaydenKaysHQ

Het is tijd om uw bijzondere objecten te verkopen aan bieders van over de hele wereld

Begin nu met verkopen
Auctioneers

Over Catawiki's Sieradenveiling

Zeldzame en prachtige parelkettingen met een waarde van miljoenen dollars, diamanten van de hoogste kwaliteit en met de hoogste zuiverheidsgraad, gouden ringen, spelden en armbanden. Sieraden vormen al millennia lang een integraal onderdeel van de menselijke beschaving. Talloze archeologische ontdekkingen hebben het belang van sieraden aangetoond in alle aspecten van het menselijk leven, van mode to religie. Sieraden gemaakt van schelpen, botten en steen zijn bewaard gebleven uit de prehistorie, terwijl ceremoniële halsbanden uit Keltisch Ierland begraven werden in tombes. De vaardigheid om metaal te bewerken speelde een sleutelrol in de geschiedenis van het sieraad. In middeleeuws Europa, vanaf 1200, droeg de adel goud, zilver en edelstenen als een teken van hun macht en status. In moderne samenlevingen overal ter wereld, worden sieraden gedragen bij verschillende alledaagse en speciale gelegenheden.

Catawiki’s sieraden veilingen beschikken over kavels uit verschillende periodes, gemaakt van verschillende materialen en in verschillende stijlen. Opvallende kavels die in Catawiki’s sieraden veilingen zijn verkocht, zijn een wit gouden ketting set met 25,70 karaat aan diamanten, die voor £13.627 werd verkocht, en een diamanten solitaire ring van 2,02 karaat, die £20.040 opbracht. Of u nu een prachtige edelsteen of een gave diamant wil verkopen, Catawiki’s sieraden veilingen zijn de perfecte plek om uw speciale objecten te verkopen. Onze gespecialiseerde veilingmeesters begeleiden onze veilingen, terwijl onze notarissen de geldigheid van geplaatste biedingen garanderen. Zodra de veiling is gesloten, houdt ons veilige betaalsysteem zowel de koper als de verkoper tevreden.

Catawiki is de ideale plek om uw sieraden te verkopen. Begin vandaag nog met verkopen!