Sports

Verdien meer door te verkopen in Catawiki's Sport memorabilia veiling

Begin nu met verkopen

Met een internationaal publiek is Catawiki het perfecte platform voor het verkopen van uw kavel.

Een kleine greep uit het aanbod in onze Sport memorabilia veiling

Gesigneerd en gedragen wedstrijdshirt Mimoun Mahi

€ 150

Gesigneerd en gedragen wedstrijdshirt Yoëll van Nieff

€ 140

De originele aanvoerdersband van de wedstrijd FC Groningen - Ado den Haag inclusief wedstrijdbezoek op 11 februari 2018

€ 200

Originele XI. olympiade Berlin 1936 - broche - 1936 - Deutschland

€ 131

Over Catawiki & onze veilingen

Registreer u gratis en begin met verkopen om op een veilige manier geld te verdienen

 1. Wat is Catawiki?

  Catawiki is het snelst groeiende online veilinghuis ter wereld. Onze website is een platform waarop internationale bieders speciale en unieke objecten kunnen kopen en verkopen.

 2. Hoe onze veilingen werken

  Catawiki organiseert meer dan 300 wekelijkse veilingen in 80 verschillende categorieën van moderne kunst tot oldtimers, en van horloges tot sieraden en antiek. Deze veilingen gaan elke week op vrijdag van start.

 3. Onze experts

  Meer dan 170 experts controleren en begeleiden onze veilingen. Zij garanderen een gevarieerde selectie van hoogwaardige kavels.

 4. Soorten objecten

  Iedereen die een bijzonder object bezit met een geschatte waarde van minstens € 75, kan deze eenvoudig aanbieden voor een veiling.

 1. 35,000+

  kavels per week

 2. 174

  Professionele experts

 3. 15 miljoen

  bezoekers per maand

 4. 300+

  wekelijkse veilingen

Hoe werkt verkopen via Catawiki?

Verkoop uw bijzondere objecten in vier eenvoudige stappen

Begin nu met verkopen

Wereldwijde verkoopmogelijkheden voor een kleine vergoeding

Het is altijd gratis om uw kavels aan te bieden, u betaalt slechts een vergoeding wanneer uw kavels worden verkocht

€ 0

Gratis vermelding

12.5%

Commissie

De commissie voor verkopers is 12,5% van het winnende bod, exclusief btw. Commissies worden gebruikt om onze veilingen uitgebreid te promoten. Uw kavels zullen op verschillende manieren worden gepromoot: door middel van online advertenties, social media, e-mails en gedrukte reclame, bijvoorbeeld.

Waarom verkopen via Catawiki?

Professionele experts, Wereldwijd actief & Snelle verkoop

 1. Professionele experts

  Catawiki is een van de enige online veilinghuizen ter wereld dat met een team van gespecialiseerde experts werkt. Zij controleren en beheren elke veiling en zijn nationale en internationale deskundigen in hun vakgebied. Alle kavels op ons platform worden beoordeeld en getaxeerd door onze experts.

 2. Wereldwijd actief

  Elke maand bezoeken miljoenen bezoekers van over de hele wereld onze website. Ons platform is beschikbaar in meer dan 15 talen waaronder het Engels, Duits, Frans, Nederlands, Italiaans, Spaans, Chinees en Portugees.

 3. Snelle verkoop

  Catawiki veilt meer dan 35.000 objecten per week in meer dan 300 veilingen. Aangezien we iedere week nieuwe veilingen hebben, kunt u uw objecten snel verkopen. Er is geen maximum aantal kavels dat u per keer kunt aanbieden.

Wat onze verkopers over ons zeggen

We hebben meer dan 150.000 verkopers in onze 80+ categorieën.

Anythingelse
'Catawiki bereikt precies het juiste publiek voor mij. Dat is ontzettend gunstig voor mij. Ik begon klein, maar nu kan ik leven van de omzet die ik verdien via Catawiki.'
Aanbieder: Anything Else
Eltestamentodebaron
'Spaanse kunst wordt in het buitenland veel meer gewaardeerd dan we in eerste instantie dachten. We wisten echt niks over de internationale markt totdat we Catawiki ontdekten.'
Aanbieder: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
’Het wereldpodium dat Catawiki biedt is ontzettend aantrekkelijk, omdat ik zo de enorme kosten verbonden aan traditionele veilinghuizen en gallerieën bespaar. Verder helpt Catawiki mij om mijn werk op grote schaal te promoten en te verkopen.’
Aanbieder: HaydenKaysHQ

Het is tijd om uw bijzondere objecten te verkopen aan bieders van over de hele wereld

Begin nu met verkopen
Auctioneers

Over Catawiki's Sport memorabilia veiling

Sinds de eerste Olympische Spelen die werden gehouden in Griekenland in 776 v.Chr. is sport een integraal onderdeel van de menselijke beschaving. Spellen en sporten hebben de kracht om mensen bij elkaar te brengen; of het nu is om uw favoriete honkbal team aan te moedigen, een historische gebeurtenis bij te wonen, zoals het breken van een wereldrecord, of om zelf deel te nemen aan een wedstrijd om geld in te zamelen voor een goed doel. De blijvende aantrekkingskracht van sport en het enthousiasme dat er aan verbonden is houden de markt voor kwalitatieve sport memorabilia in stand.

Of u nu een gesigneerde foto van een wereldberoemde sprinter, bokshandschoenen gedragen door een bokser in een beroemde knock-out ronde, of één van de echte Olympische fakkels gebruikt in de openingsceremonie van de Olympische Spelen wil verkopen, Catawiki’s sportveilingen zijn de perfecte plek om uw speciale sport objecten te veilen.

Door uw sport memorabilia op Catawiki aan te bieden zal het onder de aandacht worden gebracht van miljoenen potentiële bieders van over de hele wereld. Ons gespecialiseerde team van professionele veilingmeesters begeleidt veilingen en zorgt ervoor dat alles soepeltjes verloopt, terwijl onze notarissen hard werken om de geldigheid van geplaatste biedingen te controleren. Zodra uw item is verkocht, zorgt ons veilige betaalsysteem ervoor dat zowel de koper als de verkoper het betaalproces tevreden kunnen doorlopen.

Catawiki is de ideale plek om uw sport memorabilia te verkopen. Start vandaag nog met verkopen!