Trading cards

Verdien meer door te verkopen in Catawiki's Trading cards veiling

Begin nu met verkopen

Met een internationaal publiek is Catawiki het perfecte platform voor het verkopen van uw kavel.

Een kleine greep uit het aanbod in onze Trading cards veiling

Panini - Euro 92 Zweden - 175 losse plaatjes inclusief 5 emblemen.

€ 140

Panini - Europa 80 Italië - Compleet album.

€ 205

Variant Panini - WC München 1974 - Volledig album.

€ 121

Variant Panini + Panini - en andere voetbalplaatjes eind jaren 70 begin jaren 80 - 432 plaatjes.

€ 83

Over Catawiki & onze veilingen

Registreer u gratis en begin met verkopen om op een veilige manier geld te verdienen

 1. Wat is Catawiki?

  Catawiki is het snelst groeiende online veilinghuis ter wereld. Onze website is een platform waarop internationale bieders speciale en unieke objecten kunnen kopen en verkopen.

 2. Hoe onze veilingen werken

  Catawiki organiseert meer dan 300 wekelijkse veilingen in 80 verschillende categorieën van moderne kunst tot oldtimers, en van horloges tot sieraden en antiek. Deze veilingen gaan elke week op vrijdag van start.

 3. Onze experts

  Meer dan 170 experts controleren en begeleiden onze veilingen. Zij garanderen een gevarieerde selectie van hoogwaardige kavels.

 4. Soorten objecten

  Iedereen die een bijzonder object bezit met een geschatte waarde van minstens € 75, kan deze eenvoudig aanbieden voor een veiling.

 1. 35,000+

  kavels per week

 2. 174

  Professionele experts

 3. 15 miljoen

  bezoekers per maand

 4. 300+

  wekelijkse veilingen

Hoe werkt verkopen via Catawiki?

Verkoop uw bijzondere objecten in vier eenvoudige stappen

Begin nu met verkopen

Wereldwijde verkoopmogelijkheden voor een kleine vergoeding

Het is altijd gratis om uw kavels aan te bieden, u betaalt slechts een vergoeding wanneer uw kavels worden verkocht

€ 0

Gratis vermelding

12.5%

Commissie

De commissie voor verkopers is 12,5% van het winnende bod, exclusief btw. Commissies worden gebruikt om onze veilingen uitgebreid te promoten. Uw kavels zullen op verschillende manieren worden gepromoot: door middel van online advertenties, social media, e-mails en gedrukte reclame, bijvoorbeeld.

Waarom verkopen via Catawiki?

Professionele experts, Wereldwijd actief & Snelle verkoop

 1. Professionele experts

  Catawiki is een van de enige online veilinghuizen ter wereld dat met een team van gespecialiseerde experts werkt. Zij controleren en beheren elke veiling en zijn nationale en internationale deskundigen in hun vakgebied. Alle kavels op ons platform worden beoordeeld en getaxeerd door onze experts.

 2. Wereldwijd actief

  Elke maand bezoeken miljoenen bezoekers van over de hele wereld onze website. Ons platform is beschikbaar in meer dan 15 talen waaronder het Engels, Duits, Frans, Nederlands, Italiaans, Spaans, Chinees en Portugees.

 3. Snelle verkoop

  Catawiki veilt meer dan 35.000 objecten per week in meer dan 300 veilingen. Aangezien we iedere week nieuwe veilingen hebben, kunt u uw objecten snel verkopen. Er is geen maximum aantal kavels dat u per keer kunt aanbieden.

Wat onze verkopers over ons zeggen

We hebben meer dan 150.000 verkopers in onze 80+ categorieën.

Anythingelse
'Catawiki bereikt precies het juiste publiek voor mij. Dat is ontzettend gunstig voor mij. Ik begon klein, maar nu kan ik leven van de omzet die ik verdien via Catawiki.'
Aanbieder: Anything Else
Eltestamentodebaron
'Spaanse kunst wordt in het buitenland veel meer gewaardeerd dan we in eerste instantie dachten. We wisten echt niks over de internationale markt totdat we Catawiki ontdekten.'
Aanbieder: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
’Het wereldpodium dat Catawiki biedt is ontzettend aantrekkelijk, omdat ik zo de enorme kosten verbonden aan traditionele veilinghuizen en gallerieën bespaar. Verder helpt Catawiki mij om mijn werk op grote schaal te promoten en te verkopen.’
Aanbieder: HaydenKaysHQ

Het is tijd om uw bijzondere objecten te verkopen aan bieders van over de hele wereld

Begin nu met verkopen
Auctioneers

Over Catawiki's Trading cards veiling

Trading cards hebben vaak een visueel element dat bekende fictieve personages, beroemdheden of locaties weergeeft, evenals een element met informatie of statistieken over het onderwerp van de kaart. Aan het begin van de 19e eeuw begonnen sigarettenfabrikanten interessante plaatjes toe te voegen aan de kaartjes waarmee de sigarettenpakjes werden verstevigd. Deze kaarten, ontworpen om de roker aan te spreken, werden populair onder verzamelaars, maar het begin van de Tweede Wereldoorlog en de bijbehorende papiertekorten maakten een einde aan de productie hiervan. In de jaren 90 van de 20e eeuw werden verzamelbare kaartspellen geïntroduceerd, waaronder Magic: The Gathering, Star Wars, Lord of the Rings en World of Warcraft. Eén van de duurste trading cards die ooit werd verkocht, is de T206 kaart van de American Tobacco Company waar de Amerikaanse honkbalspeler Honus Wagner op afgebeeld staat. Hij speelde voor de Pittsburgh Pirates tussen 1897 en 1917. Eén van deze kaarten werd in 2006 verkocht voor 2,8 miljoen dollar.

Catawiki’s Trading Cards veilingen omvatten kaarten van over de hele wereld, over onderwerpen zoals honkbal, fantasy en film. Of u nu een doos met trading cards uit uw jeugd of een zeer gewilde, zeldzame honkbal kaart hebt liggen, Catawiki’s trading card veilingen zijn de ideale plek om uw speciale objecten te verkopen. Onze gespecialiseerde veilingmeesters begeleiden onze veilingen, terwijl onze notarissen de geldigheid van de geplaatste biedingen controleren. Verder zorgt ons veilige betaalsysteem ervoor dat zowel de koper als de verkoper tevreden blijven tijdens de transactie.

Catawiki is de perfecte marktplaats voor uw trading cards. Verkoop die van u vandaag nog!