Whisky

Verdien meer door te verkopen in Catawiki's Whiskyveiling

Begin nu met verkopen

Met een internationaal publiek is Catawiki het perfecte platform voor het verkopen van uw kavel.

Een kleine greep uit het aanbod in onze Whiskyveiling

Port Dundas 2004, 12 years old - Single Grain Scotch Whisky, 70cl, 58,5% vol., North Star

€ 90

Macallan 1962 80 proof - bottled in the late 1970s - OB

€ 2.400

1 Case - 8 bottles - Macallan 7 years old - Special Selection Giovinetti - OB

€ 2.465

Macallan 12 years old 1980s original bottling

€ 323

Over Catawiki & onze veilingen

Registreer u gratis en begin met verkopen om op een veilige manier geld te verdienen

 1. Wat is Catawiki?

  Catawiki is het snelst groeiende online veilinghuis ter wereld. Onze website is een platform waarop internationale bieders speciale en unieke objecten kunnen kopen en verkopen.

 2. Hoe onze veilingen werken

  Catawiki organiseert meer dan 300 wekelijkse veilingen in 80 verschillende categorieën van moderne kunst tot oldtimers, en van horloges tot sieraden en antiek. Deze veilingen gaan elke week op vrijdag van start.

 3. Onze experts

  Meer dan 170 experts controleren en begeleiden onze veilingen. Zij garanderen een gevarieerde selectie van hoogwaardige kavels.

 4. Soorten objecten

  Iedereen die een bijzonder object bezit met een geschatte waarde van minstens € 75, kan deze eenvoudig aanbieden voor een veiling.

 1. 35,000+

  kavels per week

 2. 174

  Professionele experts

 3. 15 miljoen

  bezoekers per maand

 4. 300+

  wekelijkse veilingen

Hoe werkt verkopen via Catawiki?

Verkoop uw bijzondere objecten in vier eenvoudige stappen

Begin nu met verkopen

Wereldwijde verkoopmogelijkheden voor een kleine vergoeding

Het is altijd gratis om uw kavels aan te bieden, u betaalt slechts een vergoeding wanneer uw kavels worden verkocht

€ 0

Gratis vermelding

12.5%

Commissie

De commissie voor verkopers is 12,5% van het winnende bod, exclusief btw. Commissies worden gebruikt om onze veilingen uitgebreid te promoten. Uw kavels zullen op verschillende manieren worden gepromoot: door middel van online advertenties, social media, e-mails en gedrukte reclame, bijvoorbeeld.

Waarom verkopen via Catawiki?

Professionele experts, Wereldwijd actief & Snelle verkoop

 1. Professionele experts

  Catawiki is een van de enige online veilinghuizen ter wereld dat met een team van gespecialiseerde experts werkt. Zij controleren en beheren elke veiling en zijn nationale en internationale deskundigen in hun vakgebied. Alle kavels op ons platform worden beoordeeld en getaxeerd door onze experts.

 2. Wereldwijd actief

  Elke maand bezoeken miljoenen bezoekers van over de hele wereld onze website. Ons platform is beschikbaar in meer dan 15 talen waaronder het Engels, Duits, Frans, Nederlands, Italiaans, Spaans, Chinees en Portugees.

 3. Snelle verkoop

  Catawiki veilt meer dan 35.000 objecten per week in meer dan 300 veilingen. Aangezien we iedere week nieuwe veilingen hebben, kunt u uw objecten snel verkopen. Er is geen maximum aantal kavels dat u per keer kunt aanbieden.

Wat onze verkopers over ons zeggen

We hebben meer dan 150.000 verkopers in onze 80+ categorieën.

Anythingelse
'Catawiki bereikt precies het juiste publiek voor mij. Dat is ontzettend gunstig voor mij. Ik begon klein, maar nu kan ik leven van de omzet die ik verdien via Catawiki.'
Aanbieder: Anything Else
Eltestamentodebaron
'Spaanse kunst wordt in het buitenland veel meer gewaardeerd dan we in eerste instantie dachten. We wisten echt niks over de internationale markt totdat we Catawiki ontdekten.'
Aanbieder: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
’Het wereldpodium dat Catawiki biedt is ontzettend aantrekkelijk, omdat ik zo de enorme kosten verbonden aan traditionele veilinghuizen en gallerieën bespaar. Verder helpt Catawiki mij om mijn werk op grote schaal te promoten en te verkopen.’
Aanbieder: HaydenKaysHQ

Het is tijd om uw bijzondere objecten te verkopen aan bieders van over de hele wereld

Begin nu met verkopen
Auctioneers

Over Catawiki's Whiskyveiling

Whisky distilleerderijen overal ter wereld zijn bekend met de ‘Angel’s Share’ een term die wordt gebruikt om het percentage van een gedistilleerde drank te beschrijven dat tijdens het rijpingsproces in het eiken vat verdampt. Dit fenomeen vindt plaats tijdens de productie van Whisky, een drank gemaakt van een beslag van gegist graan, dat normaal gesproken rijpt in witte eiken vaten. Whisky wordt al honderden jaren gemaakt en is over de hele wereld populair door zijn krachtige, karakteristieke en gevarieerde smaak. Of het nu een lekkere single malt is uit een oude distilleerderij in Ierland of de Schotse Hooglanden, of een zeldzame en karakteristieke Whisky uit Japan of Spanje, voor een Whisky kenner is er geen beter gevoel dan het toevoegen van een langgewilde fles aan hun verzameling.

Catawiki’s Whisky veilingen zijn de perfecte plek om uw geliefde, zeldzame of vintage Whisky te verkopen. Door uw Whisky op Catawiki aan te bieden, zal het onder de aandacht worden gebracht van miljoenen potentiële bieders. Duizenden kavels worden wekelijks op Catawiki aangeboden, dus we weten inmiddels hoe verkopers een goede prijs voor hun speciale object kunnen krijgen. Ons team van gespecialiseerde veilingmeesters begeleidt onze veilingen, terwijl onze notarissen de geldigheid van geplaatste biedingen controleren. Zodra uw Whisky is verkocht, houdt ons veilige betaalsysteem zowel de koper als de verkoper tevreden.

Voeg uw Whisky gemakkelijk toe aan een gespecialiseerde Catawiki veiling en begin vandaag nog met verkopen!