Silver gold

Verdien meer door te verkopen in Catawiki's Zilver & goudveiling

Begin nu met verkopen

Met een internationaal publiek is Catawiki het perfecte platform voor het verkopen van uw kavel.

Een kleine greep uit het aanbod in onze Zilver & goudveiling

Cutlery set, Cheffield, begin 1900

€ 155

Uitgebreid 127-delig /12-persoons verzilverd bestek + opdienbestek met parelrand in houten kast, George Butler, 2e helft 20e eeuw

€ 1.300

grote verzilverde champagne koeler

€ 140

English Silver Plated 1921 Walker & Hall Eivormige Roll Top Warmer Serveerschaal

€ 650

Over Catawiki & onze veilingen

Registreer u gratis en begin met verkopen om op een veilige manier geld te verdienen

 1. Wat is Catawiki?

  Catawiki is het snelst groeiende online veilinghuis ter wereld. Onze website is een platform waarop internationale bieders speciale en unieke objecten kunnen kopen en verkopen.

 2. Hoe onze veilingen werken

  Catawiki organiseert meer dan 300 wekelijkse veilingen in 80 verschillende categorieën van moderne kunst tot oldtimers, en van horloges tot sieraden en antiek. Deze veilingen gaan elke week op vrijdag van start.

 3. Onze experts

  Meer dan 170 experts controleren en begeleiden onze veilingen. Zij garanderen een gevarieerde selectie van hoogwaardige kavels.

 4. Soorten objecten

  Iedereen die een bijzonder object bezit met een geschatte waarde van minstens € 75, kan deze eenvoudig aanbieden voor een veiling.

 1. 35,000+

  kavels per week

 2. 174

  Professionele experts

 3. 15 miljoen

  bezoekers per maand

 4. 300+

  wekelijkse veilingen

Hoe werkt verkopen via Catawiki?

Verkoop uw bijzondere objecten in vier eenvoudige stappen

Begin nu met verkopen

Wereldwijde verkoopmogelijkheden voor een kleine vergoeding

Het is altijd gratis om uw kavels aan te bieden, u betaalt slechts een vergoeding wanneer uw kavels worden verkocht

€ 0

Gratis vermelding

12.5%

Commissie

De commissie voor verkopers is 12,5% van het winnende bod, exclusief btw. Commissies worden gebruikt om onze veilingen uitgebreid te promoten. Uw kavels zullen op verschillende manieren worden gepromoot: door middel van online advertenties, social media, e-mails en gedrukte reclame, bijvoorbeeld.

Waarom verkopen via Catawiki?

Professionele experts, Wereldwijd actief & Snelle verkoop

 1. Professionele experts

  Catawiki is een van de enige online veilinghuizen ter wereld dat met een team van gespecialiseerde experts werkt. Zij controleren en beheren elke veiling en zijn nationale en internationale deskundigen in hun vakgebied. Alle kavels op ons platform worden beoordeeld en getaxeerd door onze experts.

 2. Wereldwijd actief

  Elke maand bezoeken miljoenen bezoekers van over de hele wereld onze website. Ons platform is beschikbaar in meer dan 15 talen waaronder het Engels, Duits, Frans, Nederlands, Italiaans, Spaans, Chinees en Portugees.

 3. Snelle verkoop

  Catawiki veilt meer dan 35.000 objecten per week in meer dan 300 veilingen. Aangezien we iedere week nieuwe veilingen hebben, kunt u uw objecten snel verkopen. Er is geen maximum aantal kavels dat u per keer kunt aanbieden.

Wat onze verkopers over ons zeggen

We hebben meer dan 150.000 verkopers in onze 80+ categorieën.

Anythingelse
'Catawiki bereikt precies het juiste publiek voor mij. Dat is ontzettend gunstig voor mij. Ik begon klein, maar nu kan ik leven van de omzet die ik verdien via Catawiki.'
Aanbieder: Anything Else
Eltestamentodebaron
'Spaanse kunst wordt in het buitenland veel meer gewaardeerd dan we in eerste instantie dachten. We wisten echt niks over de internationale markt totdat we Catawiki ontdekten.'
Aanbieder: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
’Het wereldpodium dat Catawiki biedt is ontzettend aantrekkelijk, omdat ik zo de enorme kosten verbonden aan traditionele veilinghuizen en gallerieën bespaar. Verder helpt Catawiki mij om mijn werk op grote schaal te promoten en te verkopen.’
Aanbieder: HaydenKaysHQ

Het is tijd om uw bijzondere objecten te verkopen aan bieders van over de hele wereld

Begin nu met verkopen
Auctioneers

Over Catawiki's Zilver & goudveiling

Misschien wel het bekendste edelmetaal, Goud is al duizenden jaren een zeer gewild materiaal. Het symboliseert rijkdom en macht in verschillende culturen en beschavingen, waaronder de Oude Egyptenaren en de Azteken, evenals bij vorsten en adellijke families. Hoewel het meer voorhanden is dan goud, wordt zilver ook gezien als een zeer gewaardeerd edelmetaal. Het is hét materiaal bij uitstek voor fabrikanten van hoogwaardig bestek, tafelgerei, sieraden en een groot aantal andere objecten. Historisch gezien, om de kwaliteit van deze metalen te beschermen, hebben landen over de hele wereld ‘Assay Offices’, of Waarborg Kantoren, opgezet om de zuiverheid van edelmetalen te testen. Deze kantoren voorzien goedgekeurde items doorgaans van een keurmerk; deze keurmerken helpen om de locatie, datum en algehele herkomst van Goud en Zilver objecten te achterhalen.

Catawiki’s Zilver en Goud veilingen beschikken over speciale objecten in categorieën zoals Decoratief Zilver, Goudstaven, Nederlands Zilver, Silver Plate & Gold Plate en Zilveren Miniaturen, evenals Brits en Iers Zilver. Of u nu goudstaven, sieraden, zilveren kandelaars, drinkbekers of bestek heeft, Catawiki’s Zilver en Goud veilingen zijn de ideale plek om uw speciale objecten te verkopen. Onze notarissen controleren de geldigheid van de geplaatste biedingen en onze gespecialiseerde veilingmeesters begeleiden onze veilingen. Door uw Zilver of Goud objecten aan te bieden op Catawiki zullen uw objecten zichtbaar zijn voor miljoenen potentiële bieders waardoor uw objecten profiteren van een groot online publiek.

Catawiki beschikt elke week over duizenden kavels die door verzamelaars en liefhebbers worden bekeken. Dit maakt het de perfecte plek om uw Zilver en Goud objecten te verkopen. Begin vandaag nog met verkopen!