Over Catawiki

We maken bijzondere objecten bereikbaar voor iedereen

Wekelijkse veilingen met bijzondere objecten

Het doel van Catawiki is om bijzondere objecten bereikbaar te maken voor iedereen. Op onze veilingen worden elke week dan ook vele duizenden bijzondere, zeldzame en unieke objecten aangeboden, die niet zomaar in een doorsnee winkel te vinden zijn.

De cijfers op een rijtje

50.000 +

kavels per week

150+

experts

14 miljoen

bezoekers per maand

300 +

wekelijkse veilingen

Hoe het begon

Catawiki werd in 2008 opgericht als een website waar verzamelaars hun verzameling online kunnen bijhouden en bezoekers zelf items aan de catalogus kunnen toevoegen. De naam Catawiki is dan ook een samenvoeging van de woorden 'catalogus' en 'wiki'. Sinds 2011 organiseert Catawiki wekelijkse veilingen in vele verschillende categorieën zoals kunst, oldtimers, antiek, horloges, sieraden, fashion, postzegels en boeken.

Professionele experts

De veilingen van Catawiki worden zorgvuldig samengesteld door ons team van experts. Zij garanderen een gevarieerd en kwalitatief hoogstaand aanbod aan kavels.

Bedrijfsgegevens

Catawiki B.V.

Overcingellaan 5

9401 LA Assen, Nederland

Neem contact met ons op

Kamer van Koophandel: Groningen, Nederland

KvK-nummer: 01131735

BTW Nummer: NL8194.21.182.B01

Catawiki trekt elke maand miljoenen bezoekers vanuit de hele wereld. Onze organisatie heeft daarom een sterke internationale focus en werknemers in heel Europa. Onze kantoren bevinden zich in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Italië en Spanje.

Kom jij bij ons werken?

Catawiki wil wereldwijd snel groeien! Daarvoor zijn we op zoek naar echte specialisten die mee willen bouwen aan onze ambities.