Alle veilingen

Openingstijden klantenservice

Of bel het internationale nummer +31 85 8881 501. Voor het internationale telefoonnummer gelden de tarieven van uw telecom provider.

U vindt een antwoord op veelgestelde vragen op Help

Over Catawiki

We maken bijzondere objecten bereikbaar voor iedereen

Wekelijkse veilingen met bijzondere objecten

Het doel van Catawiki is om bijzondere objecten bereikbaar te maken voor iedereen. Op onze veilingen worden elke week dan ook vele duizenden bijzondere, zeldzame en unieke objecten aangeboden die je niet zomaar in een winkel kunt vinden.

De cijfers op een rijtje

35.000 +

kavels per week

198

veilingmeesters

14 miljoen

bezoekers per maand

300 +

wekelijkse veilingen

Hoe het begon

Catawiki werd in 2008 opgericht als een website waar verzamelaars hun verzameling online kunnen bijhouden en bezoekers zelf items aan de catalogus kunnen toevoegen. De naam Catawiki is dan ook een samenvoeging van de woorden 'catalogus' en 'wiki'. Sinds 2011 organiseert Catawiki wekelijkse veilingen in vele verschillende categorieën zoals kunst, oldtimers, antiek, horloges, sieraden, fashion, postzegels en boeken.

Gespecialiseerde veilingmeesters

De veilingen van Catawiki worden met veel zorg samengesteld door onze gespecialiseerde veilingmeesters. Hierdoor staan de veilingen garant voor een gevarieerd en hoogwaardig aanbod.

Bedrijfsgegevens

Catawiki B.V.

Noordersingel 33

9401 JW Assen, Nederland

E-mail: info@catawiki.be

Telefoonnummer:

Kamer van Koophandel: Groningen, Nederland

KvK-nummer: 01131735

BTW Nummer: NL8194.21.182.B01

Catawiki trekt elke maand miljoenen bezoekers vanuit de hele wereld. Onze organisatie heeft daarom een sterke internationale focus en werknemers in heel Europa. Onze kantoren bevinden zich in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Italië en Spanje.

Kom jij bij ons werken?

Catawiki wil wereldwijd snel groeien! Daarvoor zijn we op zoek naar echte specialisten die mee willen bouwen aan onze ambities.