Bieden
Hoe kan ik items vinden waarin ik ben geïnteresseerd en alerts instellen?

U kunt updates ontvangen over veilingen en items die u interesseren door automatische meldingen in te stellen. Op deze manier mist u nooit uw favoriete kavels of veilingen.

Er zijn verschillende meldingen die u kunt instellen:

- Volg een veiling: door dit te doen, wordt u wekelijks op de hoogte gehouden wanneer deze veilingen beginnen en eindigen. Om een ​​veiling te volgen, gaat u naar de veilingpagina en klikt u op de knop 'volg deze veilingcatagorie' links bovenaan de pagina (onder de veilingnaam). U kunt uw gevolgde veilingen hier beheren. 

- Favoriete kavels: als u interesse heeft in een specifiek kavel in onze veilingen, kunt u deze instellen als favoriet. Op deze manier kunt u het gemakkelijk opnieuw vinden op de pagina met uw favoriete kavels. We laten u ook weten wanneer het kavel bijna sluit. U kunt uw favoriete kavels hier beheren. 

- Veilingalerts: als er iets specifieks is dat u zoekt, kunt u een veilingalert instellen. Door dit te doen, krijgt u een melding wanneer we een kavel vinden die overeenkomt met uw zoekwoord in onze veilingen. Klik hier om uw alerts te wijzigen of te verwijderen. 

Neem contact met ons op