Zo werkt het

Stap 1: De basis

We zijn heel benieuwd wat het eerste object is dat je op Catawiki wilt indienen. Voordat je van start gaat, volgen hier enkele belangrijke termen:

Basics

Expert: Elk kavel dat wordt ingezonden op Catawiki, wordt persoonlijk beoordeeld door een van onze eigen experts. Indien nodig zullen zij je feedback geven, om ervoor te zorgen dat elk bijzonder object op de best mogelijke manier wordt gepresenteerd. Zo kun je de beste resultaten behalen.

Minimumprijs: Als je kavel een waarde heeft van meer dan € 200, kun je er een minimumprijs aan toevoegen. Als deze prijs tijdens een veiling niet wordt behaald, wordt je kavel niet verkocht.

Commissiekosten: We vragen een commissie van 12,5% van het winnende bod, exclusief btw. Dit bedrag gebruiken wij om je kavels uitgebreid te kunnen promoten via marketingcampagnes, ons blog en berichten op Facebook, om een paar voorbeelden te noemen. Je ontvangt ook een gratis Engelse vertaling van je kavel. Als je kavel niet wordt verkocht, brengen wij geen commissie in rekening.