Zo werkt het

Stap 1: Bijzondere objecten vinden

Met een aanbod van meer dan 500.000 kavels per week, kan het een hele uitdaging zijn om dat ene object te vinden waar je naar op zoek bent. In de zoekbalk, bovenaan de homepage, kun je elk soort object intypen dat je op ons platform zou willen vinden. Als de resultaten te uitgebreid zijn, kun je proberen deze te filteren met de filters aan de linkerkant, of door op specifieke categorieën te zoeken.

Finding

Je bijzondere objecten

Misschien ben je wel op zoek naar een bijzonder object dat we – vooralsnog! - niet in onze veilingen hebben opgenomen. We zijn echter altijd op zoek naar echt unieke objecten. Daarom is het goed mogelijk dat dit object op een later moment wel bij ons te vinden is. Je kunt een veilingalert instellen door ons te laten weten waar je naar op zoek bent. We stellen je vervolgens op de hoogte als we erin slagen het object te vinden. Je bent de eerste die het weet!

Je favoriete objecten

Heb je iets gevonden dat je wilt kopen, maar nog geen tijd om actie te ondernemen? Je kunt dit kavel gemakkelijk als favoriet opslaan. We voegen het object toe aan je lijst met favorieten, zodat je het later gemakkelijk terug kunt vinden. Je kunt zoveel favorieten opslaan als je zelf wilt!

Of misschien zijn er bepaalde categorieën die je graag volgt - je kunt ook deze veilingen als favoriet opslaan en deze veilingen wekelijks volgen.