Zo werkt het

Stap 2: Een bijzonder object winnen

Nu je je favoriete object hebt gevonden, is het tijd om te bieden! Voordat je een bod uitbrengt, moet je op twee punten letten:

Minimumbod - is het eerstvolgende bedrag dat je kunt bieden. Je bod moet groter of gelijk zijn aan dit bedrag.

Minimumprijs – sommige kavels hebben een minimumprijs. Dit is de prijs waarvoor de verkoper het kavel minimaal wilt verkopen. Wanneer de minimumprijs wordt gehaald, kan het kavel worden verkocht.

Winning

Laten we beginnen met bieden! Er zijn drie manieren waarop je een bod kunt plaatsen:

  • Handmatig bod
  • Snel bod
  • Automatisch bod

Met een handmatig bod kun je elk gewenst bedrag invoeren, zolang het een rond getal is en hoger is dan het volgende minimumbod. Dit is een eenmalig bod. Als je overboden bent, kun je opnieuw bieden.

Wil je geen specifiek bedrag invoeren? Plaats dan een snel bod! Je kunt een van de drie gegeven bedragen kiezen door erop te klikken. We zullen het bod dan namens jou plaatsen. Gemakkelijk, toch?

Als je de biedingen niet de hele tijd in de gaten wilt houden, kun je een automatisch bod instellen. Voer het maximumbedrag in dat je bereid bent te besteden aan het kavel. Wanneer je overboden wordt, plaatsen we het volgende, minimaal benodigde bod namens jou. We doen dit alleen tot we het maximale bedrag hebben bereikt dat je van tevoren hebt opgegeven. We stellen je op de hoogte wanneer je maximumbedrag bereikt is.

We raden aan om de verzendkosten te bekijken voordat je een bod plaatst. Je kunt ook zien of het mogelijk is om het kavel op te halen, zodat je de extra verzendkosten kunt besparen.

Je weet nu hoe je een bod moet uitbrengen. Laten we beginnen. Succes!