Meest gevraagd
Ik heb voor mijn object betaald. Waarom heb ik het nog niet ontvangen?


Er kunnen verschillende redenen zijn waarom uw kavel er enige tijd over doet om geleverd te worden. Wanneer een verkoper bijvoorbeeld in een ander land dan u woont, kan de zending langer duren. 


Op het moment dat de verkoper de kavel heeft verzonden sturen wij u een e-mail waarmee u de zending kunt volgen. Daarnaast kunt u de zending volgen bij de ordergegevens. Dit geeft een idee over het stadium van het verzendproces waarin het pakket is, en of er in een bepaald stadium vertragingen zijn. 


U kunt ook de verwachte levertijd bekijken bij de ordergegevens om te zien wanneer u de levering van de kavel kunt verwachten. 


Neem contact op met de verkoper, indien u de tracking informatie niet kunt vinden of de levering langer duurt dan de verwachte levertijd. We raden aan om de verkoper te contacteren in het Engels of in de eigen taal van de verkoper. 


Alle bovengenoemde informatie kunt u vinden op de order pagina welke u vindt bij Mijn Gewonnen Kavels. 


Neem contact met ons op indien de kavel niet binnen 20 dagen na het verzenden is ontvangen. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat uw betaling niet wordt verwerkt totdat eventuele problemen zijn opgelost.

Was dit artikel nuttig?
Bedankt voor je feedback!
Vertel ons iets meer over het artikel
Selecteer alsjeblieft alles wat van toepassing is
Bedankt voor je feedback!
Neem contact met ons op