Meest gevraagd
Ik heb een inhoudelijke vraag over een kavel.

Verkopers zijn verantwoordelijk om er voor te zorgen dat de kavel omschrijvingen compleet zijn en de juiste informatie bevatten. Lees de omschrijving altijd zorgvuldig door wanneer u zich wat afvraagt over een specifiek aspect van de kavel. 


Indien u specifieke vragen heeft over de verzending van de kavel, kijk dan ook tussen Meest Gevraagd over dit onderwerp.


Wanneer u merkt dat er essentiële informatie mist of u specifieke vragen heeft over een kavel waarin u geïnteresseerd bent, welke niet worden beantwoord door de gegeven informatie, neem dan alstublieft contact met ons op door op te klikken op de onderstaande knop. Voeg uw vraag en alle relevante informatie toe aan uw bericht en we zullen zo snel mogelijk contact met u op nemen.


Gezien wij een international platform zijn en het feit dat wij of onze verkopers niet alle vragen rechtstreeks kunnen beantwoorden, moet u er rekening mee houden dat we mogelijk geen antwoord kunnen geven voordat de veiling sluit. Bovendien kan onze expert over het algemeen geen vragen beantwoorden die u zou kunnen hebben met betrekking tot de verzending van een specifiek kavel. Neem contact met ons op als u vragen heeft over verzending. Hoe eerder u ons een bericht stuurt, hoe groter de kans dat we op tijd kunnen beantwoorden.

Was dit artikel nuttig?
Bedankt voor je feedback!
Vertel ons iets meer over het artikel
Selecteer alsjeblieft alles wat van toepassing is
Bedankt voor je feedback!
Neem contact met ons op