Lancia - Fulvia Sport Zagato - 1969

Omschrijving
Lancia - Fulvia Sport Zagato - 1969
Kan worden opgehaald in: Italië - zonder registratiepapieren - 70000 km - 2 - Zeer goede staat, minimale tekenen van slijtage

Lancia Fulvia 1300 Sport Zagato, eerste serie uit 1969, met aluminium motorkap en deuren. 
In januari 2019 zal de auto 50 jaar oud worden. 
De auto is in een zeer goede staat met roodachtig paars echt lederen interieur, gewelfd dak en goed afgewerkte details. Volledig opnieuw gespoten in 2015, met allemaal nieuwe en originele onderdelen. De motor werkt perfect.

Originele kentekenplaten maar zonder documenten, deze kunnen zonder enige problemen worden verkregen. Ik heb ook een notariële akte van verkoop van de oude eigenaren. Documenten kunnen aangevraagd worden via een oldtimer club of rechtstreeks bij een kantoor van de ACI.
Gelieve te controleren of het voertuig kan worden geregistreerd in uw land.

De staat van de bodemplaat is uitstekend omdat de auto volledig gedemonteerd werd, stuk voor stuk, en volledig opnieuw herbouwd, zoals getoond in de foto's waarin u de verschillende stadia van de restauratie zien kunt. Ieder versleten onderdeel werd vervangen door originele periode onderdelen, zoals getoond in de referentie catalogus. Alles met facturen en controleerbaar. 
Geen krassen of deuken, geen schade te vermelden.

Kavelgegevens
Merk
Lancia
Model Type
Fulvia Sport Zagato
Jaar
1969
Bevindt zich in
Italië
Body stijl
Coupé
Kilometerstand
70000 km
Registratiepapieren
zonder registratiepapieren
Staat
2 - Zeer goede staat: minimale tekenen van slijtage
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Blauw HF
Paardenkracht
90
Cilinderinhoud
1308
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen