BMW - 2002 Tii - 1973

Omschrijving
BMW - 2002 Tii - 1973
Kan worden opgehaald in: Italië - met Italiaans kenteken - 45000 km

BESCHRIJVING
BMW - 2002 TI overeenkomende nummers, onderhouden, nooit gerestaureerd, eerste lak. In warme en zonnige Sicilië in de provincie van Siracusa gebruikt, verre van kou, ijs en sneeuw. De auto werd altijd door dezelfde familie met veel zorg in een garage gestald. De afgelezen stand op de teller bedraagt 45,000 km.

Glanzend lakwerk en een gezonde carrosserie zonder schade. Intact origineel interieur in zeer goede staat, goede dashboard. Origineel werkende mechanica. Net een onderhoudsbeurt gehad. Standaard documenten en geldige keuring. Prachtige auto.

Transport is mogelijk via een bedrijf dat is gespecialiseerd in nationale en internationale transporten, ten laste van de koper, in overleg tussen de partijen na de verkoop. Let op: Wij zijn niet verantwoordelijk voor het transport. Indien het voertuig niet wordt verkocht in Italië zal het een paar dagen duren om het transport te organiseren en om de administratieve procedures m.b.t. de export te voltooien in overeenstemming met de geldende wetten.

Uitgaven met betrekking tot exportdocumenten en transport komen ten laste van de koper. De kosten hiervan zullen na de verkoop worden medegedeeld en zijn afhankelijk van het land van bestemming. Wij willen benadrukken dat het organiseren van vervoer een service is en dus geen verplichting. De verantwoordelijkheid voor eventuele vertragingen, problemen met de levering en/of schade ligt bij het transportbedrijf.


Het voertuig kan worden bezichtigd en opgehaald in Catania (Sicilië), Italië.

Kavelgegevens
Merk
BMW
Model Type
2002 Tii
Jaar
1973
Bevindt zich in
Italië
Body stijl
Coupé
Kilometerstand
45000 km
Registratiepapieren
met Italiaans kenteken
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Grijs
Paardenkracht
130
Cilinderinhoud
2002
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen