Maserati - Biturbo "ASI" - 1983

Omschrijving
Maserati - Biturbo "ASI" - 1983
Kan worden opgehaald in: Italië - met Italiaans kenteken - 150000 km - 2 - Zeer goede staat, minimale tekenen van slijtage

· Keuring: geldig tot 2021
· Eigenaren: 1
· Mechanica: origineel
- Banden: nieuw

BESCHRIJVING
1983 Maserati Biturbo, een van de allereerste exemplaren geproduceerd, framenummer. 4765, ASI-geregistreerd (Italiaanse historische voertuigenclub) en slechts 1 eigenaar. Altijd zorgvuldig in garage gehouden, uitstekend behouden Missoni interieur (gezien de leeftijd), mechanica met slechts 150.000 originele km, routineonderhoud regelmatig verricht bij Maserati.

Complete onderhoudsbeurt onlangs verricht inclusief distributieriemen, zoals te zien op de foto‘s. Gezond en onbeschadigd carrosserie in zeer goede staat.
Auto compleet met originele Missoni kit, origineel en zeer moeilijk te vinden aankoopbrochure, gebruikershandleiding en onderhoudsboekjes. Elk detail bewaard gebleven, Blaupunkt radio met standaard Zendar speakers.

Transport mogelijk via een bedrijf gespecialiseerd in nationale en internationale transporten, ten laste van de koper, in overleg tussen de partijen na de verkoop.
Let op: wij zijn niet verantwoordelijk voor het transport. Indien het voertuig niet wordt verkocht in Italië, dan zal het een paar dagen duren om het transport te organiseren en om de administratieve procedures m.b.t. de export te voltooien in overeenstemming met de geldende wetten. Kosten met betrekking tot de exportdocumenten en het transport dienen door de koper te worden betaald. De kosten hiervan zullen na de verkoop worden medegedeeld en zijn afhankelijk van het land van bestemming.

De auto kan worden bekeken en opgehaald in Frascati (Rome), Italië.

Kavelgegevens
Merk
Maserati
Model Type
Biturbo "ASI"
Jaar
1983
Bevindt zich in
Italië
Body stijl
Sedan
Kilometerstand
150000 km
Registratiepapieren
met Italiaans kenteken
Staat
2 - Zeer goede staat: minimale tekenen van slijtage
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Goud
Paardenkracht
180
Cilinderinhoud
2000
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen