Omega - Genève - Ref. 166.041 - Heren - 1960-1969

Omschrijving
Omega - Genève - Ref. 166.041 - Heren - 1960-1969
Automatisch - Verguld


Mooie en groot dragende Omega Genève met het prachtige automatische 565 uurwerk.

Deze Omega Genève is eind jaren60 geproduceerd en heeft een vergulde kast van 34.5mm. In combinatie met de dikte van 11mm en 39mm lug-to-lug zorgt ervoor dat het een mooi groot dragend horloge is.

De wijzerplaat is zilvergrijs van kleur en heeft een Sunburst structuur.
De opgelegde uurindexen hebben zwarte accenten welke prachtig afsteken tegen de wijzerplaat en goudkleurige kast. Het horloge van inmiddels 50 jaar oud heeft uiteraard enkele gebruikerssporen. De goudlaag op de hoeken is wat gesleten en de wijzerplaat heeft een mooi patina.

Het schitterende, door Omega zelf ontwikkelde automatische 565 uurwerk loopt zeer nauwkeurig en windt zowel goed op via polsbeweging als middels de kroon.
De tijdsverstelling werkt soepel net als de Quickset datumfunctie wat via het zogenaamde Pull-Push principe werkt. Dit type uurwerk wordt geroemd binnen de vintage horloge community.

Wordt geleverd met een zwarte band welke geschikt is voor polsen tot 19.5cm. De Omega wordt zorgvuldig verpakt en verzekerd verzonden.

Omega is een Zwitsers topmerk vergelijkbaar met Rolex, Longines en Universal Genève. Een waardevaste investering voor de toekomst.

Kavelgegevens
Merk
Omega
Model
Genève
Referentienummer
Ref. 166.041
Geslacht
Heren
Periode
1960-1969
Uurwerk
Automatisch
Materiaal kast
Verguld
Type
Analoog polshorloge
Verzekerde verzending.
Ja
Staat
Werkend, met zichtbare gebruikssporen
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen