Omega - Seamaster Date - New Old Stock - - Ref. 196.0079 - Heren - 1970-1979

Omschrijving
Omega - Seamaster Date - New Old Stock - - Ref. 196.0079 - Heren - 1970-1979
Quartz - Verguld - Set incl Box & Tag


100% originele en in Mint staat verkerende Omega Seamaster met het referentienummer 196.0079.

Dit horloge uit 1977 verkeert in bijzonder nette staat en wordt geleverd inclusief de originele doos en hang-tag. De Seamaster heeft een aantal bijzonder details welke hierna worden beschreven.

Zo heeft de wijzerplaat een prachtig geborstelde structuur en is voorzien van een opgelegde Omega teken met donkere opgelegde uurindexen. Het Tritium op de uurindexen en wijzers is afgelopen 40 jaar prachtig verkleurd en origineel. Ook is het glas het originele exemplaar en gesigneerd met het Omega symbool.

De vergulde kast is Mint en de facetranden zijn dan ook vlijmscherp! Op de Seamaster is een New-Old-Stock vintage band gemonteerd van het merk Haka. Deze past perfect en is geschikt voor polsen tot 20cm.

Het Omega 1342 uurwerk loopt zeer nauwkeurig en is voorzien van een nieuwe batterij. De datum werkt uitstekend net als de tijdsverstelling. Technisch dus ook een perfecte Omega!

Al met al een schitterend en uniek horloge welke alleen nog maar in waarde zal stijgen. Omega is een Zwitsers topmerk vergelijkbaar met merken als Rolex en Zenith. Wordt zorgvuldig verpakt en verzonden.
Kavelgegevens
Merk
Omega
Model
Seamaster Date - New Old Stock -
Referentienummer
Ref. 196.0079
Geslacht
Heren
Periode
1970-1979
Uurwerk
Quartz
Materiaal kast
Verguld
Extra's
Set incl Box & Tag
Type
Analoog polshorloge
Verzekerde verzending.
Ja
Staat
Gedragen & in zeer goede staat
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen