Honda - CY 50 - 50 cc - 1980

Omschrijving
Honda - CY 50 - 50 cc - 1980
Staat: Uitstekend - Registratiepapieren: met Duits kenteken - Locatie: Spanje

Honda CY50 1980 4 takt, (chassis nr: 1278393) met 5748 mijl op de teller (niet te controleren omdat ik niet de eigenaar sinds nieuw was) volledig gerestaureerd frame, wielen en diverse onderdelen zijn gezandstraald en gepoedercoated.

Brandstof tank, spatborden en kant dekt geschilderd door professional. Nieuwe achter schokdempers, accu, ketting, luchtfilter, rubberen voetsteun, speedo kabel, koppeling kabel, remkabel, gaspedaal kabel, contact breakers en condensor. De richtingaanwijzers werken niet.

Nieuwe olie in front vorken en motor. Nieuwe benzineslangen, filters. Nieuwe brandstofkraan petcock, nieuwe wiellagers, voor- en achterzijde. Nieuwe remblokken voor en achter De banden zijn in zeer goede staat maar zijn niet nieuw. Vorken hebben zijn opnieuw verchroomd en zijn recht.

Geregistreerd in Duitsland, hebben alle papieren. Kan worden bekeken en opgehaald in Rojales, Alicante (Spanje) Het is een gebruikt voertuig (39 jaar) dus het is ten zeerste aan te bevelen het voertuig te bezichtigen alvorens een bod uit te brengen. Dit om een teleurstelling achteraf te voorkomen.

Kavelgegevens
Merk
Honda
Soort Model
CY 50
Motorinhoud (in cc)
50
Eerste registratiejaar
1980
Staat
Uitstekend
Registratiepapieren
met Duits kenteken
Kilometerstand
5748 mi
Framenummer
1278393
Bevindt zich in
Spanje
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen