Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 75.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
ofInloggen

Nr. 28182569

Verkocht
Opel - GT - 1970
Eindbod
€ 17.000
240 weken geleden

Opel - GT - 1970

Bekroonde Opel GT (gemodificeerd), geïmporteerd van Californië naar Engeland in 1998 door Steve Thompson van Lichfield en Walsall, zoon van een van de oorspronkelijke importeurs van GTs naar Groot-Brittannië. De carrosserie werd herbouwd vanaf het plaatmetaal, the motor werd ook herbouwd. De wijzigingen omvatten; brandstofinjectiesysteem, elektronische ramen plus verwarmd achterraam, Manta GTE-remmen. Trekhaak voor een bagagetrailer door de fabriek gemonteerd. Ook uitgerust met (Geschmeidet 1000) Opel Kadett rally-wielen uit 1974 (slechts 1.000 sets gemaakt). Grijs leren stoelen met pneumatische ruggensteun (bestuurderszijde). Vintage radio/cassettespeler met een modern luidsprekersysteem en een elektronische antenne. Achter geventileerde ramen, sportstuurwiel, Opel GT matten en spatborden. Vervolgens gekocht door een voormalige marketing manager van Vauxhall, hij heeft met succes prijzen gewonnen bij Opel GT-rally‘s rond Groot-Brittannië. Hij verkocht hem aan de huidige eigenaar in 2006, toen heb ik hem naar Ierland geïmporteerd (waar hij nog geregistreerd staat). Naar Nederland verhuisd in 2007 en de auto in 2009 meegenomen. De motor raakte oververhit met als gevolg een opgeblazen hoofdpakking. De motor werd weer herbouwd en de radiator vergroot. De auto is in opslag sinds 2010 zonder kilometers op de herbouwde motor. Recente rubberen slang. Vervangen, nieuwe accu en nagekeken door een Bosch-garage. De GT wordt geleverd met werkplaatsboekjes, elektrische schema's, veel zeldzame boeken en artikelen plus de prijzen en wat andere dingetjes. De carrosserie heeft heeft op enkele zeer kleine plekken wat roest, het lakwerk is 21 jaar oud. De auto staat in Meerssen, Nederland.

Nr. 28182569

Verkocht
Opel - GT - 1970

Opel - GT - 1970

Bekroonde Opel GT (gemodificeerd), geïmporteerd van Californië naar Engeland in 1998 door Steve Thompson van Lichfield en Walsall, zoon van een van de oorspronkelijke importeurs van GTs naar Groot-Brittannië.

De carrosserie werd herbouwd vanaf het plaatmetaal, the motor werd ook herbouwd. De wijzigingen omvatten; brandstofinjectiesysteem, elektronische ramen plus verwarmd achterraam, Manta GTE-remmen. Trekhaak voor een bagagetrailer door de fabriek gemonteerd. Ook uitgerust met (Geschmeidet 1000) Opel Kadett rally-wielen uit 1974 (slechts 1.000 sets gemaakt).

Grijs leren stoelen met pneumatische ruggensteun (bestuurderszijde). Vintage radio/cassettespeler met een modern luidsprekersysteem en een elektronische antenne. Achter geventileerde ramen, sportstuurwiel, Opel GT matten en spatborden. Vervolgens gekocht door een voormalige marketing manager van Vauxhall, hij heeft met succes prijzen gewonnen bij Opel GT-rally‘s rond Groot-Brittannië.

Hij verkocht hem aan de huidige eigenaar in 2006, toen heb ik hem naar Ierland geïmporteerd (waar hij nog geregistreerd staat). Naar Nederland verhuisd in 2007 en de auto in 2009 meegenomen. De motor raakte oververhit met als gevolg een opgeblazen hoofdpakking. De motor werd weer herbouwd en de radiator vergroot. De auto is in opslag sinds 2010 zonder kilometers op de herbouwde motor. Recente rubberen slang.

Vervangen, nieuwe accu en nagekeken door een Bosch-garage. De GT wordt geleverd met werkplaatsboekjes, elektrische schema's, veel zeldzame boeken en artikelen plus de prijzen en wat andere dingetjes. De carrosserie heeft heeft op enkele zeer kleine plekken wat roest, het lakwerk is 21 jaar oud.

De auto staat in Meerssen, Nederland.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object