Volkswagen - 1300 - 1970

Omschrijving
Volkswagen - 1300 - 1970
Kan worden opgehaald in: Spanje - Met Spaans kenteken - 20000 km - 2 - Zeer goede staat, minimale tekenen van slijtage

Volkswagen 1300 van 1970, geregistreerd in 1984, visueel in goede staat en in goede lopende staat (omvat anti-corrosie behandeling).

Recent onderhoud, vervanging van bumper ondersteuning en raamrubbers, uitlaatpijpen, benzinefilters, membraan, vleugels, nieuwe achterlichten en koplampen, schokdempers, enz.

Raammechanisme vervangen, nieuwe sierlijsten, alle bedrading is nieuw en onderhouden, vervangen spoelen en distributie, nieuwe bekleding, carburateurs reiniging, rem service.

Lak en carrosserie in goede staat, maar met enkele kleine details of roest (Zie de linker deur), maar de auto is in het algemeen zeer goede staat.

Onderhouden door een monteur, geen voertuig inspectie (omdat de auto niet verzekerd is). Het voertuig zal worden geleverd zoals het lijkt op de foto's. Met Spaanse documenten. U kunt de auto in om het even welk land registreren en het is klaar voor om het even welke test.

U deze auto bekijken in Cabanes, Valencia (Spanje). De biedingen zijn exclusief transport en/of export tenzij anders vermeld.

Kavelgegevens
Merk
Volkswagen
Model Type
1300
Jaar
1970
Bevindt zich in
Spanje
Body stijl
Sedan
Kilometerstand
20000 km
Registratiepapieren
Met Spaans kenteken
Staat
2 - Zeer goede staat: minimale tekenen van slijtage
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Wit
Paardenkracht
36
Cilinderinhoud
1294
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen