Rouzbeh Tahmassian - Permiscenda

Omschrijving
Rouzbeh Tahmassian - Permiscenda
Gemengde techniek - Handgesigneerd - Original - 2019

Ik presenteer u "Permiscenda". Een waar uniek kunstwerk, waarin twee vrouwen, twee unieke persoonlijkheden, de twee gezichten van Eline en Cisca zijn samengevoegd tot één 3D kunstwerk. Samengevoegd om de kijker te verwarren. De gezichten van deze twee schoonheden kunnen vanaf verschillende kijkhoeken door de kijker worden ontdekt.

Gemengde techniek op hout. Olie- en acrylverf is aangebracht met een speciale vingerverf techniek (slechts met vingers aangebracht). Het werk is zeer robuust en zwaar en van begin tot eind met de hand vervaardigd. Het kunstwerk wordt rechtstreeks van de kunstenaar gekocht. Uniek werk!

Video van kunstwerk: https://www.instagram.com/p/BzYnhPthm12/

Gebruikte materialen o.a: hout, olieverf, acrylverf, foto, damar hars, bijenwas en vernis (glanzend).

Afmetingen 61x58x5 cm

De toplaag van het kunstwerk bestaat uit een speciale vernis (glanzend), welke deze beschermt tegen stof en UV-licht. Het werk is aan de achterkant gesigneerd door de kunstenaar. Wordt tevens geleverd met certificaat van echtheid.

Rouzbeh Tahmassian, beeldend kunstenaar uit Rotterdam. Zijn werk wordt wereldwijd verkocht en geëxposeerd. De unieke combinatie van technieken en materialen en expressieve beelden maken zijn werk erg geliefd. Er zijn geen reproducties, alle werken zijn origineel en stuk voor stuk uniek.

Het kunstwerk wordt zorgvuldig en professioneel ingepakt en verzekerd verzonden. Met de Track&Trace code kan het pakket gevolgd worden tot aan uw deur. Het kunstwerk kan ook worden opgehaald in Rotterdam (Nederland).

Kavelgegevens
Kunstenaar
Rouzbeh Tahmassian
Titel van kunstwerk
Permiscenda
Techniek
Gemengde techniek
Signatuur
Handgesigneerd
Jaar
2019
Periode
2010-heden
Editie
Original
Staat
Nieuw
Afbeeldingsgrootte
61×58 cm
Totale afmetingen
61×58×5 cm
Verkocht met lijst
Nee
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen