Mercedes-Benz - 280 S (W116) - 1976

Omschrijving
Mercedes-Benz - 280 S (W116) - 1976
Kan worden opgehaald in: Spanje - Met Spaans kenteken - 118000 km - 2 - Zeer goede staat, minimale tekenen van slijtage

Mercedes 280 S geregistreerd in Spanje in 1982 in een zeer goede algemene staat, alles origineel, zonder zware ongevallen, de kilometerstand (118.000 km) lijkt echt gezien de staat en de prestaties van de auto, maar het heeft geen onderhoudsboekje

De mechanische onderdelen werken zeer goed, de auto lijkt niets nodig te hebben, alleen een kleine, olieniveau en filterservice. De klep voor het stationair draaien werkt soms niet, het zou wat gereinigd of vervangen moeten worden (eenvoudig werk).

Carrosserie in een goede staat, niet rot, slechts enkele kleine roestplekken door het verstrijken van de tijd. De achterste linkervleugel moet opnieuw gespoten worden vanwege twee krassen. Originele lichtmetalen velgen in een goede staat, met vrijwel nieuwe banden.

Bekleding zonder slijtage of scheuren (het vereist een reiniging). Origineel elektrisch zonnedak in een perfect werkende staat. Originele Becker Mexico radio-cassettespeler.
Het chroom is in een goede staat. Kleine inslag op de voorruit (zie foto).

Met Spaanse documenten en actuele belastingen. Zonder voertuigkeuring. U dit voertuig bezichtigen en ophalen in Ponferrada, León (Spanje).

Kavelgegevens
Merk
Mercedes-Benz
Model Type
280 S (W116)
Jaar
1976
Bevindt zich in
Spanje
Body stijl
Sedan
Kilometerstand
118000 km
Registratiepapieren
Met Spaans kenteken
Staat
2 - Zeer goede staat: minimale tekenen van slijtage
Transmissie
Automatisch
Brandstof
Benzine
Kleur
Wit
Paardenkracht
128
Cilinderinhoud
2746
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen