Opel - Kadett C2 replica GTE - 1979

Omschrijving
Opel - Kadett C2 replica GTE - 1979
Kan worden opgehaald in: Frankrijk - Met Frans kenteken - 37220 km - 2 - Zeer goede staat, minimale tekenen van slijtage

Kadet C2 1200 N City GTE coupé replica uit 1979 met FFVE certificaat, klaar om te rijden, onlangs gerestaureerd (2017) en mechanisch actueel, beschut opgeslagen in een garage.

Motor in een zeer goede staat, het loopt echt heel goed, olieverversing gedaan, handgeschakelde transmissie OK, remmen herzien, nieuwe riemen, nieuwe banden.

Het interieur is origineel, onbeschadigd en in een goede staat, nieuwe Opel stoelhoezen. Het chassis is gezond, behandeld en vrij van corrosie, de wielkasten en dorpels zijn nieuw (zie foto's).

GT velgen en nieuwe tweekleurige lak (enkele kleine details moeten worden gecorrigeerd) de geschilderde bumpers zijn in perfecte staat. Een dubbele set van sleutels, geleverd met een (Franse) APK die 5 jaar geldig is.

Dit is een oude auto in een zeer goede staat, rijklaar en verzekerd, we raden echter aan dat u langskomt en de auto bezichtigd alvorens een bod te plaatsen.

Bekende geschiedenis en restauratie. Technische handleiding, registratie en Frans oldtimers- certificaat geldig voor Europa zullen worden geleverd alsmede ook een Belgische registratie en het certificaat van overeenstemming, en een APK die geldig is voor 5 jaar in Frankrijk.

Gebreken: ontbrekende hoedenplank en zonnekleppen die overbodig zijn geworden aangezien er een zonnestrook is op de voorruit, enkele kleine details m.b.t. de afwerking van de nieuwe lak zijn werkzaamheden die te verwachten zijn. Aanpassing en controle van de lagers van de achterwielen zijn te voorzien, zonder urgentie.

Extra uitrusting: Cibie Super Oscar lampen in diameter 22 met de hoezen (niet gevonden in diameter 22) + mistlampen. Start en rijdt ontsteking, ELIA racing velgen.

Het is mogelijk om overeenstemming te bereiken over een gedeelde levering ofwel via de weg of middels een sleepwagen. Dit zou moeten worden overeengekomen tussen de koper en de verkoper.

Het kan worden bezichtigd en opgehaald in de Belgische provincie Luxemburg of aan de Franse grens.

Kavelgegevens
Merk
Opel
Model Type
Kadett C2 replica GTE
Jaar
1979
Bevindt zich in
Frankrijk
Body stijl
Coupé
Kilometerstand
37220 km
Registratiepapieren
Met Frans kenteken
Staat
2 - Zeer goede staat: minimale tekenen van slijtage
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Geel
Paardenkracht
7
Cilinderinhoud
1272
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen