Volkswagen - "Herbie" - 1969

Omschrijving
Volkswagen - "Herbie" - 1969
Kan worden opgehaald in: Nederland - met Nederlands kenteken - 86700 km - 3 Zeer goede staat - zichtbare tekenen van slijtage en algemene veroudering

Deze aparte VW Kever komt uit het jaar 1969 en het was toen een heel kaal model dat goedkoop in de markt werd gezet als "Spaarkever". Het betreft een origineel Nederlands exemplaar dat nog het originele kenteken uit 1969 heeft.

Mooi in wit met enkele sportieve strepen zodat het enigszins lijkt op de bekende "Herbie" kever uit de films van Walt Disney.

Heeft een origineel Nederlandse registratie met keuring tot 10/2020.
De VW rijdt uitstekend, start altijd, ook bij kou en dankzij de LPG-installatie en het feit dat de auto belastingvrij is, is het erg goedkoop autorijden. De motor loopt mooi rustig en pakt goed op, de koppeling, versnellingsbak, stuurinrichting en remmen funktioneren uitstekend, het is een genot om met deze Kever te rijden.

Het chroom is oud maar netjes, de lak is keurig met geringe ouderdomssporen, de carrosserie is prachtig, gaaf en mooi roestvrij. Ook op de bekende plaatsen zoals stijlen, deuren en reservewielbak is het volledig gaaf en roestvrij.

Recentelijk is er veel geld in de auto geïnvesteerd en de carrosserie is dan ook in een zeer goede en gave conditie.

De voorstoelen hebben in het zitvlak een kleine beschadiging en de klassieke radio gaat aan maar er komt geel geluid (waarschijnlijk moet de luidspreker deugdelijk aangesloten worden.

De banden zijn van een goed merk en nog uitstekend.
Een mooie klassieke Kever in goede conditie die uitstekend rijdt!
Recent is een nieuwe accu gemonteerd.


Deze mooie Volkswagen Kever is te bezichtigen en kan opgehaald worden in Herkenbosch/Nederland.

Kavelgegevens
Merk
Volkswagen
Model Type
"Herbie"
Jaar
1969
Bevindt zich in
Nederland
Body stijl
Sedan
Kilometerstand
86700 km
Registratiepapieren
met Nederlands kenteken
Staat
3 - Goede staat: zichtbare tekenen van slijtage en algemene veroudering
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
LPG
Kleur
Wit
Paardenkracht
34
Cilinderinhoud
1200
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen