Credens "Beeldenkast" - Gotische stijl - Eik - 19e eeuw

Omschrijving
Credens "Beeldenkast" - Gotische stijl - Eik - 19e eeuw
Nederland

*** SHIPPING IS POSSIBLE BY ARRANGEMENT // TRANSPORT IS MOGELIJK IN OVERLEG ***

Een zogenaamde Credens "Beeldenkast", die volgens de voormalig eigenaar een poos in een in een van de paleizen van de koning heeft gestaan. De kast is rijkelijk versierd met verschillende beelden en poppen en is, kijkend naar de constructie, gemaakt in de 19e eeuw. De constructie bestaat bijna volledig uit een geheel. Er zijn houten pinnen gebruikt om de constructie op een aantal plaatsen vast te zetten. Hiervan zijn foto's toegevoegd. In het midden van het bovengedeelte zit een afsluitbare deur met een sleutel en een oud slot.

De kast verkeert in zeer goede staat en dat is uniek voor een dergelijke object. Er zijn nauwelijks sporen van gebruik en ouderdom terug te zien. Voor een goed beeld van de staat zijn er extra veel foto's toegevoegd.

In verband met de omvang van het object geniet ophalen in DELFT, NEDERLAND sterk de voorkeur. Service staat bij ons hoog in het vaandel en in overleg kunnen we het meubel zelf op een door u gewenste locatie komen bezorgen. Buiten de EU en in overzeese gebieden kunnen we niet zelf bezorgen, maar kunnen we samen naar een geschikte transporteur zoeken. De koper mag ook zelf het transport regelen.

Kavelgegevens
Object
Credens "Beeldenkast"
Materiaal
Eik
Stijl
Gotische stijl
Geschatte periode
19e eeuw
Land van herkomst
Nederland
Staat
Uitstekende staat - nauwelijks gebruikt met minimale gebruikssporen en tekenen van ouderdom
Afmetingen
162×106×50 cm
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen