Nur Ilham - Portret van de Surma stam (Ethiopië, Afrika)

Omschrijving
Nur Ilham - Portret van de Surma stam (Ethiopië, Afrika)
Aquarel - Handgesigneerd - 2018

De schilderijen van Nur Ilham zijn zeer innovatief en van zeer hoge kwaliteit. Zijn schilderijen onderscheiden zich door zijn detaillistische schildertechniek waardoor zijn schilderijen en aquarellen zeer realistisch zijn en de uitstraling hebben van een foto. Hij heeft zich gespecialiseerd in het schilderen van vogelsoorten en portretten waaronder de collectie “People of te forest”, “Owls” “Birds of prey” en “Geisha”. De collectie “People of the forest” omvat natuurvolken uit Afrika, het Amazone gebied en Papoea Nieuw Guinea. Zijn werk spreekt tot de verbeelding en zijn echte eyecatchers. Dit is een prachtig aquarel portret van 2 Surma jongens (Ethiopië, Afrika).

Zijn werk weerspiegelt de schoonheid en kunst van de natuur en is getoond in diverse nationale en internationale kunstexposities in o.a. Japan, Hong Kong, Singapore, Sidney, Nederland, Duitsland, Belgie en Scandinavische landen.

Kavelgegevens
Kunstenaar
Nur Ilham
Titel van kunstwerk
Portret van de Surma stam (Ethiopië, Afrika)
Techniek
Aquarel
Signatuur
Handgesigneerd
Jaar
2018
Periode
2010-heden
Staat
Nieuw
Afbeeldingsgrootte
120×170 mm
Totale afmetingen
210×260×3 mm
Verkocht met lijst
Nee
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen