di Rosso, Shirow - Originele tekening The Cynja

Omschrijving
di Rosso, Shirow - Originele tekening The Cynja
Shirow di Rosso - Zeer Goed

Originele tekening geschonken door Shirow di Rosso.

Afmetingen: 29,5x40cm
Stift

Wie is Shirow di Rosso:
Stef Van Rossem is de 44-jarige Belg die schuilgaat achter Shirow Di Rosso. Zijn eerste comic, The Cynja, verscheen eerst aan de andere kant van de wereldbol, in Amerika. Intussen verscheen er een tweede volume van de reeks en werd volume 1 vertaald naar het Nederlands en het Spaans. De Cynja is een cybersuperheld (Cyber-Ninja) die vecht tegen de slechteriken op het internet: de ideale manier om kinderen én volwassenen bewust te maken van de gevaren die schuilgaan achter alle leuke online aanbiedingen die je zomaar krijgt. Shirow’s tekenstijl is beïnvloed door manga en Amerikaanse comic books. Stef heeft ondertussen een artbook uit, en is een enorm gegeerd inkleurder. Momenteel verzorgd hij de kleuren van Virus , Verbonden Zielen beide door tekenaar Patrick Cornelis. Hij is tevens de vaste colorist voor de stripreeksen Amoras in samenwerking met Charel Cambré
Meer info: www.mentalpictures.be

De opbrengst van deze veiling gaat integraal naar twee goede doelen in het teken van de "warmste week".

1) "rolstoelbasket dienstenaanhuis Lions Zedelgem".
Met als doel de aankoop van sportmateriaal voor G-sporters.
www.sjzlions.be
2)"vzw Animaltrust Melle" voor het onderhouden en plaatsen van dieren in nood.
www.animaltrust.be

Catawiki ondersteunt deze actie door de veiling te faciliteren en daarbij geen verkoperskosten te rekenen. Met dank aan allen die hiervoor geheel belangeloos kavels hebben geschonken.

Kavelgegevens
Serie
di Rosso, Shirow
Titel
Originele tekening The Cynja
Staat
Zeer Goed
Tekenaar
Shirow di Rosso
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen