Barbara Wijnveld - Count Your Blessings II

Omschrijving
Barbara Wijnveld - Count Your Blessings II
Gemengde techniek, Potloodtekening, potlood, acrylverf, cut-outs, glitter en plastic op papier in baklijst - Handgesigneerd - Unicum - 2010

Barbara Wijnveld woont en werkt in Amsterdam en heeft in 2004 de Koninklijke Prijs voor Vrije Schilderkunst ontvangen en stond in 1999 en 2005 op de longlist voor de Prix de Rome - beeldende kunst. Daarnaast ontving zei in 1998 en 2000 de Buning Brongers Prijs. Na de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem haalde zei haar Master of Arts degree aan het Frank Mohr Instituut in Groningen en aan het Hunter College CUNY in New York. Daarna nam ze deel aan het prestigieuze instituut de Ateliers in Amsterdam en werd begeleid door o.a. Marlene Dumas, Steve McQueen, Jan Dibbets en Rob Birza. Haar werk is in Nederland en internationaal getoond in solo- en groepstentoonstellingen in musea, galeries, kunstinstellingen en op kunstbeurzen en is opgenomen in zowel particuliere, bedrijfs- en museumcollecties.

Kavelgegevens
Titel van kunstwerk
Count Your Blessings II
Periode
2010-heden
Jaar
2010
Techniek
Gemengde techniek, potlood, acrylverf, cut-outs, glitter en plastic op papier in baklijst, Potloodtekening
Signatuur
Handgesigneerd
Editie
Unicum
Staat
Goed
Afbeeldingsgrootte
76×56 cm
Aangeboden met lijst
Ja
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen