Erwin Olaf (1959-) - Paradise portraits: "Harry"

Omschrijving
Erwin Olaf (1959-) - Paradise portraits: "Harry"
Lambda print, foto achter plexiglas (diasec) - Gesigneerd - 56/60 - 2001

Prachtige foto van " Harry" door Erwin Olaf. Met de hand gesigneerd en gedateerd (2001) op de achterzijde. Dit is nummer 56 van de 60.
Techniek: Lamba print foto achter plexiglas (diasec)
Afmetingen: 14 x 20 cm
In het oog van Harry is Erwin te zien!
Wordt goed verpakt & verzekerd verzonden met "track en trace".

Olaf exposeerde in het Stedelijk Museum Amsterdam, de Frankfurter Kunstverein, het Museum of Contemporary Canadian Art in Toronto, Galleria Arte Moderna in Bologna, het Nederlands Instituut voor Mediakunst in Amsterdam, het Muzeum Sztuki w Łodzi in Łódź, Polen, het Chelsea Art Museum in New York, het Australian Centre for Photography in Sydney, het George Eastman House in New York, Maison européenne de la photographie in Parijs, DA2 in Salamanca, het FotoMuseum in Antwerpen, het Moscow Museum of Modern Art in Moskou, en Space E6 in Shenzhen, China. In 2015-2017 reisde de tentoonstelling Dutch Masters of Light met werk van Olaf door Nieuw-Zeeland en Australië en onlangs een dubbeltentoonstelling in het Gemeentemuseum/Fotomuseum in Den Haag

Kavelgegevens
Kunstenaar
Erwin Olaf (1959-)
Titel van kunstwerk
Paradise portraits: "Harry"
Techniek
Lambda print, foto achter plexiglas (diasec)
Editie
56/60
Signatuur
Gesigneerd
Datum van afdrukken
2001
Staat
Zeer Fraai
Afbeeldingsgrootte
20×14 cm
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen