Lancia - Fulvia 3 - 1975

Omschrijving
Lancia - Fulvia 3 - 1975
Kan worden opgehaald in: Italië - met Italiaans kenteken - 4500 mi - 2 - Zeer goede staat, minimale tekenen van slijtage

BESCHRIJVING
De auto heeft geen geldige keuring, het is nooit geregistreerd bij ASI.
Absoluut geen roest, het heeft gewoon een aantal blaren op de externe handvatten (gemakkelijk te verwijderen met een borstel).

Sinds ik het in mijn bezit heb (2010), heeft het nooit ongelukken of schade gehad.
De auto werd ongeveer een decennium geleden gekocht van de erfgenamen van een persoon die jong stierf.
Het werd door de eigenaar enkele malen gebruikt om in de zomer naar het strand te gaan en werd vervolgens altijd binnenshuis gestald. Op het moment van aankoop, en nog steeds vandaag de dag, toont de snelheidsmeter een kilometerstand van minder dan 5000 km, ik heb geen gecertificeerde documenten, maar het is overduidelijk gezien de nog originele banden uit 1975, de verbazingwekkende staat van het interieur, zoals nieuwe besturing, pedalen. Enzovoorts.

Let op, het interieur heeft nog steeds het originele plastic, evenals de gloednieuwe vloerbedekking en bedekking van de matten. In de loop der jaren werd de auto licht gepolijst en werden de velgen opnieuw gelakt. Sinds ik besloot om het te verkopen, heb ik het opnieuw gestart maar de waterpomp moest worden vervangen, het is dus momenteel opgeslagen in afwachting van vervanging.
Originele sleutels met sleutelhanger van de dealer die het verkocht, registratiedocument en originele kentekenplaten.
Slechts twee eigenaren (inclusief de verkoper).


De auto kan worden bezichtigd en opgehaald in Nola, Italië. Anderszins kan het worden vervoerd met een speciale vrachtwagen, middels afspraak en voor extra kosten.

Kavelgegevens
Merk
Lancia
Model type
Fulvia 3
Jaar
1975
Bevindt zich in
Italië
Carrosserievorm
Coupé
Kilometerstand
4500 mi
Registratiedocumenten
met Italiaans kenteken
Staat
2 - Zeer goede staat: minimale tekenen van slijtage
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Groen
Paardenkracht
50
Cilinderinhoud
1296
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen