Esone - Yellow versus Burgundy

Omschrijving
Esone - Yellow versus Burgundy
Acrylverf op doek, Gemengde techniek - Handgesigneerd

Yellow versus door Esone. De kunstenaar is actief als een graffiti schrijver sinds 1985. In de 35 jaar dat deze old school artiest schildert met spuitbussen heeft hij een unieke en abstracte stijl ontwikkelt, die hij nu ook op doek laat zien. Diverse soorten spuitverf en allerlei verschillende caps zijn gebruikt voor de speciale effecten op het canvas. Door geel, oranje en burgundy/bordeauxrood te laten overlopen op het doek en dat als basis te gebruiken voor de felle kleuren krijgt het canvas een positieve en energieke uitstraling. Door het bewust aanbrengen van druipers krijgt het doek een rauwe uitstraling alsof het zo van de straat komt. De kunstenaar heeft met diverse kleuren nog extra rauwe verfspatten aangebracht om extra beweging te krijgen op het doek. Waar het schilderij ook word opgehangen de sfeer van de ruimte zal op een positieve manier veranderen.

Het kavel zal veilig, verzekerd en aangetekend worden verzonden.

Meerdere lagen met een UV bescherming vernis zijn aangebracht om de felle kleuren te beschermen. Door deze behandeling blijft het doek zoals op de dag dat het werd gemaakt.

Kavelgegevens
Kunstenaar
Esone
Titel van kunstwerk
Yellow versus Burgundy
Techniek
Acrylverf op doek, Gemengde techniek
Signatuur
Handgesigneerd
Periode
2010-heden
Staat
Nieuw
Afbeeldingsgrootte
80×60 cm
Verkocht met lijst
Nee
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen