mini bijzet tafel - Versteend Hout

Omschrijving
mini bijzet tafel - Versteend Hout
Indonesië - Unknown

Mooi Versteend

Onder aan de stam is een klein stukje af
Versteend Hout is een Fossiel van een (stuk) boom welke ontstaan is doordat bomen omgevallen zijn en bedekt werden onder een laag grond of zand. Vaak tgv een natuur ramp. De kleuren welke u in Versteend Hout ziet zijn afhankelijk van de Mineralen in de grond of het zand. Elke mineraal zorgt voor een eigen kleur. Het proces van ''verstenen'' zorgt ervoor dat al de karakteristieken zoals noesten, schors en jaarringen van het hout bewaard blijven. Een evt. rottingsproces in een ver verleden kan voor prachtige kristal vorming zorgen, vaak in meerdere kleuren.

Wij versturen ons Versteend Hout zeer goed ingepakt met track en trace. Mocht u meerdere dingen winnen op de veiling, dan kunnen wij deze vaak combineren zodat u bespaard op uw verzendkosten. Dit is geheel afhankelijk van het totaal gewicht. Neemt u hiervoor svp even contact met ons op. Evt. teveel betaalde kosten betalen wij u uiteraard terug.Very nice piece!

Kavelgegevens
Object
mini bijzet tafel
Materiaal
Versteend Hout
Geschatte periode
Unknown
Land van herkomst
Indonesië
Staat
Redelijke staat - zwaar gebruikt en mogelijk ontbreken er kleine onderdelen
Afmetingen
43×11×10 cm
Gewicht
10 kg
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen